Un angajat al Direcției de Servicii Publice va protesta trei zile în fața Primăriei, „împotriva abuzurilor și nedreptăților”

Un angajat al Direcției de Servicii Publice va protesta trei zile în fața Primăriei, „împotriva abuzurilor și nedreptăților”

Un angajat al Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) va protesta trei zile în fața Primăriei municipiului Botoșani. Acesta îl acuză pe Ovidiu Dumitraș, șeful Bazei Sportive, de agresiune fizică îndreptată asupra sa și a colegilor din subordinea celui din urmă.

Voi protesta în fața primăriei, împotriva abuzurilor și nedreptăților ce mi se aduc mie și colegilor mei de către șefii DSPSA Botoșani”, a spus Stelu Iacobiță, angajat al DSPSA Botoșani.

Bărbatul va fi prezent de marți până joi, între orele 8:00 și 10:00, în Piața Revoluției, acolo unde va încerca, susține el, să își facă dreptate.

Protestul a obținut aprobarea Primăriei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 2-1! Criza continuă

Luni, 28 Septembrie 2020
244

FC Botoșani s-a deplasat la Sibiu pentru duelul cu Hermanstadt din etapa a 5-a a primei divizii. Formația lui Marius Croitoru venea după 3 partide fara victorie, deși începuse perfect campio...

Tânăr amendat pentru că fotografia buletinele de vot

Luni, 28 Septembrie 2020
265

Un tânăr din localitatea Corni, din județul Botoșani a fost amendat de polițiști, după ce a fost surprins în timp ce fotografia buletinele de vot, informează Inspectoratul de Poliț...

Mâine: Cod galben de inundații în Botoșani

Luni, 28 Septembrie 2020
876

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o atenţionare de tip Cod galben de inundaţii, valabilă marţi, vizând râurile Jijia și Siret, iar afl...