Suspectul principal în cazul tânărului înjunghiat lângă Casa Tineretului, azi-noapte, a fost identificat și arestat

Suspectul principal în cazul tânărului înjunghiat lângă Casa Tineretului, azi-noapte, a fost identificat și arestat

Polițiștii botoșăneni au identificat persoana care a înjunghiat, în noaptea de miercuri spre joi, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din comuna Corni. Evenimentul s-a produs în plină stradă, chiar lângă Casa Tineretului, în timpul unui scandal izbucnit între două grupuri de tineri, în spatele clubului Crema Rooms, la marginea parcării din fața piezeriei Enjoy. Suspectul principal pentru comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Botoșani.

Acesta a fost reținut de către polițiști, după ce, joi după-amiază, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a dispus reținerea pentru 24 de ore a acestuia.

„În urma probatoriului administrat și a cercetărilor efectuate împreună cu polițiștii din cadrul Ipj Botoșani, au rezultat următoarele: în noaptea de 25/26 12.2019, acesta, în timp ce se află cu mai mulți tineri pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între aceștia, a lovit victima cu un obiect tăietor-înțepător în zona gâtului, provocându-i răni”

, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Botoșani.

Amintim că un echipaj de poliție aflat în serviciul de patrulare, care se află în zona respectivă, a acordat victimei primul ajutor până la sosirea echipajului medical.

Bărbatul de 33 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând că la expirarea acestei măsuri să fie propusă arestarea preventivă acestuia. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă o soluție procedurală.

Pe parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de codul de procedura penală precum și de prezumția de nevinovăție.

Parcursul evenimentului, aici.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
89

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
337

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
485

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...