Bărbatul care a înjunghiat un localnic din Trușești, plasat sub control judiciar

Bărbatul care a înjunghiat un localnic din Trușești, plasat sub control judiciar

Persoana care a înjughiat un bărbat din localitatea Trușești, în noaptea de joi spre vineri, a fost identificată de către polițiști și plasată sub control judiciar. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani, din aceeși comună.

„În urma probatoriului administrat, a rezultat că în noaptea de 26 spre 27 decembrie, acesta, în timp ce se afla pe teresa unui bar din localitatea de domiciliu, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, a lovit victima, un bărbat de 29 de ani, cu un obiect tăietor, în zona spatelui, provocându-i vătămări corporale”

, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, vineri seară procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani dispunând măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
110

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
235

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
169

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...