Italia. Un român a atacat cu cuțitul medicii veniți s-o ajute pe soția sa

Un român în vârstă de 45 de ani a fost arestat, după ce a sărit cu un cuțit la medicii de pe ambulanță care încercau să-i acorde primul ajutor soției sale. Femeia a fost transportată la spital în stare gravă, fiindu-i afectat și un rinichi.

Italia. Un român a atacat cu cuțitul medicii veniți s-o ajute pe soția sa

Potrivit portalului latinaoggi.eu, citat de stiridiaspora.ro, episodul s-a petrecut joi seară, în localitatea italiană Latina Scalo (provincia Latina), nu departe de fosta fabrică de zahăr. Mai mulți trecători au apelat serviciul de urgență după ce au auzit țipetele unei femei. Primii la fața locului au sosit medici de pe ambulanță care au descoperit o femeie care prezenta mai multe tăieturi la nivelul gâtului și a feței. Lângă ea se afla românul, într-o vizibilă stare de ebrietate.

Când a văzut salvatorii, românul și-a ieșit din minți și i-a atacat pe aceștia cu același cuțit pe care l-a folosit să-și rănească soția.

Medicii au fugit și au așteptat câteva minute până au ajuns la fața locului și carabinierii. Oamenii legii au intervenit în forță și l-au reținut pe român, astfel încât femeia să primească primul ajutor. Salvatorii au descoperit că starea rănile femeii erau mult mai grave decât se observa de la distanță.

Aceasta a fost transportată la spital în stare gravă, fiindu-i afectat și un rinichi. Românul a fost arestat și prezentat în fața instanței, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ce este meningita meningococică fulminantă, care a ucis în câteva ore o elevă din București. Ce simptome are boala și cât de contagioasă este!

Vineri, 19 Aprilie 2019
799

Meningita meningococică fulminantă, care a ucis joi, în doar câteva ore, o elevă din București, este una dintre cele mai grave forme de meningită, este foarte contagioasă, are o evol...

Un român în port popular a citit Rugăciunea universală la slujba de Florii ţinută de Papa Francisc la Vatican

Duminică, 14 Aprilie 2019
660

Credincioşii romano-catolici au început duminică, să celebreze moartea şi învierea Domnului.Papa Francisc a prezidat Sfânta Liturghie a Duminicii Floriilor şi Patimii Domnul...

Peste 80 de tone de legume şi fructe, distruse în cadrul Operaţiunii Demetra

Duminică, 14 Aprilie 2019
790

"Începând cu data de 11 aprilie 2019, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a demarat o serie de controale la nivel naţional pentru depistar...