Italia. Un român a atacat cu cuțitul medicii veniți s-o ajute pe soția sa

Un român în vârstă de 45 de ani a fost arestat, după ce a sărit cu un cuțit la medicii de pe ambulanță care încercau să-i acorde primul ajutor soției sale. Femeia a fost transportată la spital în stare gravă, fiindu-i afectat și un rinichi.

Italia. Un român a atacat cu cuțitul medicii veniți s-o ajute pe soția sa

Potrivit portalului latinaoggi.eu, citat de stiridiaspora.ro, episodul s-a petrecut joi seară, în localitatea italiană Latina Scalo (provincia Latina), nu departe de fosta fabrică de zahăr. Mai mulți trecători au apelat serviciul de urgență după ce au auzit țipetele unei femei. Primii la fața locului au sosit medici de pe ambulanță care au descoperit o femeie care prezenta mai multe tăieturi la nivelul gâtului și a feței. Lângă ea se afla românul, într-o vizibilă stare de ebrietate.

Când a văzut salvatorii, românul și-a ieșit din minți și i-a atacat pe aceștia cu același cuțit pe care l-a folosit să-și rănească soția.

Medicii au fugit și au așteptat câteva minute până au ajuns la fața locului și carabinierii. Oamenii legii au intervenit în forță și l-au reținut pe român, astfel încât femeia să primească primul ajutor. Salvatorii au descoperit că starea rănile femeii erau mult mai grave decât se observa de la distanță.

Aceasta a fost transportată la spital în stare gravă, fiindu-i afectat și un rinichi. Românul a fost arestat și prezentat în fața instanței, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Comunicat: PSD Botoșani sărbătorește Ziua Drapelului Național

Miercuri, 26 Iunie 2019
175

Simbol al unității și identității românești, drapelul național este sărbătorit în fiecare an la 26 iunie. Această dată a fost aleasă în amintirea zilei în care tric...

ROAMING INVOLUNTAR: Botoșani, printre județele în care semnalul e "furat", iar costurile sunt uriașe!

Luni, 24 Iunie 2019
901

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), le atrage atenția tuturor utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au serviciul de roaming acti...

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
622

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...