În Duminica Mironosiţelor: Flori pentru femeile internate în Maternitatea Botoșani

Flori și binecuvântări au primit nu doar femeile internate la Maternitate, ci şi cadrele medicale, cele de la UPU Botoşani, cele de la Secţia chirurgie plastică şi arşi, precum şi cele de la secţia Oncologie a Spitalului Judeţean.

În Duminica Mironosiţelor: Flori pentru femeile internate în Maternitatea Botoșani

Duminica Mironosiţelor a adus credincioşilor parohiilor "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" - Chişcăreni şi "Sfântul Apostol Andrei" - Sat Nou din judeţul Botoşani clipe emoţionante de bucurie duhovnicească. La iniţiativa preotului paroh Vasile Viorel Florea s-a derulat o activitate misionar-pastorală menită să aducă fericire şi lumină femeilor creştine din parohie şi nu numai.

După oficierea Sfintei şi Dumnezeieştii Liturghii, preotul paroh Vasile Viorel Florea, însoţit de câteva credincioase, membre ale Comitetului parohial, a adus bucurie în casele câtorva femei vârstnice care îşi petrec majoritatea timpului în singurătate, însă totdeauna cu rugăciunea în suflet, oferindu-le acestora câte un trandafir şi o icoană cu Maica Domnului.

În continuare, preotul paroh Vasile Viorel, în urma colaborării cu Asociaţia „Happy” din Botoşani, prin membrii fondatori Cezar şi Ionela Todose, a oferit în dar, cu ocazia sărbătoririi zilei femeii creştine, câte un trandafir şi o iconiţă cu Maica Domnului şi Pruncul Iisus tuturor femeile internate la Maternitatea din Botoşani, cât şi cadrelor medicale, celor de la UPU Botoşani, celor de la Secţia chirurgie plastică şi arşi, cât şi celor de la secţia Oncologie a Spitalului Judeţean.

În total, au fost oferite în jur de 250 iconiţe şi trandafiri.

„Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru gândul cel bun de a ne putea jertfi pentru bucuria aproapelui. Binele trebuie să fie cartea de vizită a omului, iar omul, prin faptele sale, trebuie să fie cartea de identitate a lui Dumnezeu. Rugăm pe Bunul Dumnezeu şi în viaţa veşnică să ne dăruiască din dulceaţa şi mireasma trandafirilor, ca împletită cu bucuria oamenilor să dobândim dimpreună cu aceştia raiul cel mult dorit şi binecuvântarea Sfintei Treimi”, a declarat pr. Vasile Viorel Florea, potrivit ziarullumina.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătrână transportată la Iași în stare gravă, după un accident cumplit în gospodărie!

Joi, 20 Iunie 2019
821

Femeia în vârstă de 81 de ani, din Săveni, s-a ales cu arsuri grave la față, pe mâini și pe picioare, medicii luând decizia de a o transfera la un spital din Iași.Joi...

VIDEO - Se întâmplă în România: Cal găsit de poliție într-un apartament, la etajul 4!

Joi, 20 Iunie 2019
3202

Politistii locali din Satu Mare s-au confruntat cu un caz mai putin obisnuit in noaptea de miercuri spre joi. Agentii au trebuit sa intervina in cazul unui barbat care tinea un cal in apartament. ...

Sărbătoare amânată la Corni!

Joi, 20 Iunie 2019
570

Administraţia locală a decis amânarea festivităţiilor prilejuite de Zilele Satului Corni, programate iniţial pentru 23 iunie, la care erau invitaţi, printre alţii, Plăieşii, precum și ...