Declarat mort dupa ce a baut prea multa vodca, s-a trezit la morga si a revenit la bar, pentru a bea mai departe!

Un tanar de 25 de ani care a fost declarat mort dupa ce a baut prea multa vodca s-a trezit in frigiderul de la morga si, in loc sa mearga acasa dupa teribila aventura, s-a intors in bar pentru a continua sa bea alaturi de prietenii sai, scrie Daily Mail.

Declarat mort dupa ce a baut prea multa vodca, s-a trezit la morga si a revenit la bar, pentru a bea mai departe!

Intamplarea neobisnuita s-a petrect in Polonia. Tanarul Kamil a intrat in stop cardio-respirator in urma cantitatii foarte mari de alcool pe care a baut-o intr-un bar din Kamienna Gora, o localitate in sud-vestul Poloniei.

Paramedicii care au sosit la locul incidentului l-au declarat mort si l-au dus la morga locala, unde a fost pus intr-un frigider.  

Aici, insa, Kamil a inceput sa-si revina iar paznicul morgii a auzit zgomote din frigider.

Cand a deschis usa, tanarul, dezbracat, a cerut o patura. Paznicul a chemat politia iar barbatul, dupa ce a fost consultat de medici, a fost lasat sa plece.

De la morga, Kamil a mers direct la bar, pentru a-si continua petrecerea.

Un incident similar a avut loc in Rusia, anul trecut, cand un barbat care petrecea intr-un bar din regiunea Khansanky, in estul indepartat, a fost declarat mort si trimis la morga. Aici, s-a trezit in frigider si a inceput sa dea cu picioarele in usa, fiind auzit de un paznic.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...