Bătrână căutată de familie cu poliția

Bătrână căutată de familie cu poliția

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări în vederea identificării unei femei de 76 de ani din localitatea Hudești, din județul Botoșani, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Eugenia Olănescu a plecat de la domiciliu în după-amiaza zilei de marți, 27 octombrie a.c., iar până în prezent nu a mai revenit, potrivit sursei citate.

Semnalmentele femeii sunt următoarele: 1,50 metri înălțime, aproximativ 50 de kilograme, constituție slabă, păr cărunt, ten deschis.

Vestimentația la momentul plecării era alcătuită din fustă, șorț de culoare gri-verzui, iar pe cap purta un batic de culoare maro.

Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Activități de prevenire a victimizării copiilor în mediul online, susținute de polițiști

astăzi, 14:31
64

În contextul desfășurării în această perioadă a cursurilor școlare în mediul on-line, polițiștii botoșăneni s-au adaptat și desfășoară activități de prevenire a victi...

Șapte decese în rândul bolnavilor de Covid-19 din județ, în ultimele 24 de ore. Incidențele de vineri

astăzi, 14:24
505

Încă 95 de persoane din județul Botoșani au fost diagnosticate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP). În acest interval te...

Percheziții și rețineri în Botoșani, într-un dosar de fraudă informatică (fotogalerie)

astăzi, 12:31
480

Polițiștii din Botoșani au efectuat cinci percheziții la persoane bănuite că ar fi creat mai multe conturi cu utilizatori și ar fi transmis peste 500 de cereri de livrare pentru diverse bunuri,...