Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății: Lucan avea informatori in minister!

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății: Lucan avea informatori in minister!

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu sustine ca medicul Mihai Lucan avea informatori in minister, iar "decapitarea Corpului de control" confirma relatiile privilegiate ale acestuia cu noua conducere politica instalata in 2017.

"Despre relatia privilegiata a domnului Lucan cu domnul Bodog nu stim de ieri, de astazi. Inteleg ca ar fi si rude, ceva nasi/fini in familie... sper sa aflam cu totii in curand. Decapitarea Corpului de Control (exact asa cum amenintase domnul Lucan) nu venea decat sa confirme ceea ce stiam... ca amenintarile domnului Lucan aveau ca baza relatia privilegiata cu politicienii ce aveau sa se instaleze din nou dupa alegeri", scrie Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

El afirma ca stia "despre faptul ca domnul Lucan avea permanent informatii clasificate din interiorul ministerului".

"Parte dintre cei care ii transmiteau fiecare pas imi sunt prea bine cunoscuti. Despre altii, sper sa aflam cu totii mai devreme sau mai tarziu", adauga fostul ministru.

Vlad Voiculescu acuza controlul de forma facut de Corpul de control al ministrului Sanatatii la Institutul de Transplant de la Cluj.

"La insistentele DIICOT, dupa ce lucruri de o gravitate extrema fusesera transmise catre DIICOT in August si in Noiembrie 2016, domnul Bodog a fost obligat sa trimita din nou Corpul de Control. Astfel, in perioada 15.05.2017 - 26.05.2017, cand 7 persoane (Corpul de Control al Ministrului Sanatatii si membri ai Casei de Asigurari de Sanatate Bucuresti) au realizat un simulacru de control la Cluj.

In Minister se stia foarte clar care sunt instructiunile... sa gaseasca cat mai putine lucruri... misiune de care echipa s-a achitat cu brio. Iar pentru asta, au fost tratati cum se cuvine: cazarea echipei de 7 persoane la Grand Hotel Italia Cluj (5 stele!) - desi legea permite oficialilor sa se cazeze la hoteluri de maxim 3 stele - cu mese si bautura la discretie (un mic detaliu demn de alte epoci vedeti in fotografiile atasate).

Factura care la un calcul simplu ar trebui sa depaseasca 6.000 de euro... nu stim cine a achitat-o", scrie Vlad Voiculescu, postand si fotografii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
542

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
394

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2831

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...