Tânăr ajuns la Urgenţe după o partidă de sex

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din judeţul Botoşani, a avut parte de o experienţă nu tocmai plăcută după o partidă de sex.

Tânăr ajuns la Urgenţe după o partidă de sex

Băiatul, din localitatea Todireni, s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati şi a solicitat ajutorul medicilor cărora le-a spus că a observat sânge în urină, ceea ce l-a speriat foarte tare.

În primă fază, cadrele medicale l-au diagnosticat cu hematurie, care defineşte prezenţa sângelui în urină, dar dată fiind vârsta pacientului şi întrucânt acesta nu avea afecţiuni ale tractului urinar cadrele medicale şi-au pus semne de întrebare în ceea ce priveşte problema cu care tânărul s-a prezentat la spital.

În cele din urmă acesta le-a povestit medicilor ceea ce s-a întâmplat şi anume faptul că a avut parte de o partidă de sex mai energică.

 „Este puţin probabil ca un pacient atât de tânăr, fără traumatisme şi alte afecţiuni cronice să sufere de hematurie. Pacientul a refuzat iniţial să comunice în vreun fel, însă după mai multe întrebări, a recunoscut că totul a început după o partidă de amor mai energică”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Tânărul a fost supus unui examen amănunţit şi un set complet de analize, după care i s-a prescris şi un consult de specialitate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
8

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
171

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
114

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...