O nouă sală de operații la Spitalul Mavromati

O nouă sală de operații la Spitalul Mavromati

Reprezentanții Spitalului Județean Mavromati speră ca în primăvara acestui an să fie amenajată o nouă sală de operații care să fie folosită de medicii ortopezi.

Potrivit medicului Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al spitalului, darea în folosință a unei noi săli de operații ar decongestiona activitatea pe Secția de Ortopedie, care se numără printre secțiile cu un număr ridicat de pacienți. 

"În perioada ianuarie-februarie rata de ocupare a paturilor de pe Secția Ortopedie a fost de 80-90%. Soluția propusă de spital este amenajarea celei de-a doua săli de operație pentru ortopedie, pentru decongestionarea secției. Sperăm ca la începutul lunii martie, împreună cu Consiliul Județean, să demarăm începerea amenajării", a precizat medicul Ștefan Bercea.

Investiția se ridică la aproximativ 200.000 de lei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Directorul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret: “Renunţăm la o parte din lucrări”

Joi, 19 Octombrie 2017
1686

Directoul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret, Mihai Talpău, prezent la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că se va renunţa la o parte din lucră...

Prefectul Dan Şlincu către reprezentanţii Apelor Siret: “Nu voi accepta să fie sistată furnizarea apei nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei. Nu trebuia să începeţi lucrarea”

Joi, 19 Octombrie 2017
2984

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a avut, joi seară, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, o poziţie extrem de tranşantă la adresa repreze...

De ce s-a ajuns la oprirea generală a apei! " Facem tot posibilul ca de vineri să începem furnizarea apei într-un regim normal”

Joi, 19 Octombrie 2017
7773

Directorul societăţii Nova Apaserv, Albert Tănase, a explicat de ce s-a luat decizia de oprire generală a apei, ţinând să precizeze că toată această situaţie nu poate fi imputată oper...