Fata care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Botoșani este în stare gravă: "Prognosticul este unul rezervat", spun medicii din Iași!

Fata care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Botoșani este în stare gravă: "Prognosticul este unul rezervat", spun medicii din Iași!

O fată în vârstă de 12 ani a ajuns duminică noaptea în stare critică la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi după ce în cursul serii respective a căzut de la etajul IV al blocului în care locuia. În cădere, aceasta a suferit multiple traumatisme care îi pun viaţa în pericol, aterizând pe o bucată de beton.

Deşi incidentul s-a produs în cursul serii, aceasta a fost transportată la o unitate medicală din Botoşani, oraşul în care fata locuieşte împreună cu familia ei, iar ulterior, după ce a fost stabilizată şi investigată de medicii urgentişti botoşăneni, a fost transportată la Iaşi, unde a ajuns la ora 4.34. Potrivit Ziarul de Iasi, fata era însoţită şi de către părinţii săi, aceştia fiind cei care au au alertat echipajele medicale să intervină la faţa locului.

„Este vorba despre un politraumatism prin cădere de la înălţime, de la etajul patru al unui bloc, probabil o tentativă de suicid, în urma căreia a suferit multiple traumatisme la nivelul capului, fracturi multiple la nivelul masivului facial, fractură de femur, de bazin. Este internată la Anestezie şi Terapie Intensivă, unde va avea nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale de specialitate. Pentru că vorbim despre un politraumatism, prognosticul este unul rezervat“, a precizat pentru Ziarul de Iasi dr. Tamara Roşu, medic-şef UPU şi purtător de cuvânt de la Spitalul de Copii „Sf. Maria“.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ce trebuie să știe și să poată face un român care termină școala în 2030

Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
242

Organizația Națiunilor Unite, prin UNESCO, a trasat câteva linii majore spre care să se îndrepte toate țările. Se numesc, pompos, "Obiective de Dezvoltare Durabilă". Toate ...

VIDEO Gest emoționant la sfârşitul meciului de handbal, pentru Cristina Neagu!

Vineri, 14 Decembrie 2018
746

Jucătoarele României au creat vineri un moment de emoţie puternică în sala unde s-a jucat semifinala cu Rusia, pierdută cu 28-22, la Campionatul European din Franţa. La finalul celor ...

Valeriu Iftime promite că FC Botoșani nu se va preda în fața celor de la FCSB: "Niciodată nu o să mă prostituez!"

Vineri, 14 Decembrie 2018
432

Valeriu Iftime, principalul finanțator al celor de la FC Botoșani, are încredere că, după 11 meciuri în care a pierdut cu FCSB, Ciobotariu și gladiatorii săi pot produce surpriza....