Fata care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Botoșani este în stare gravă: "Prognosticul este unul rezervat", spun medicii din Iași!

Fata care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Botoșani este în stare gravă: "Prognosticul este unul rezervat", spun medicii din Iași!

O fată în vârstă de 12 ani a ajuns duminică noaptea în stare critică la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi după ce în cursul serii respective a căzut de la etajul IV al blocului în care locuia. În cădere, aceasta a suferit multiple traumatisme care îi pun viaţa în pericol, aterizând pe o bucată de beton.

Deşi incidentul s-a produs în cursul serii, aceasta a fost transportată la o unitate medicală din Botoşani, oraşul în care fata locuieşte împreună cu familia ei, iar ulterior, după ce a fost stabilizată şi investigată de medicii urgentişti botoşăneni, a fost transportată la Iaşi, unde a ajuns la ora 4.34. Potrivit Ziarul de Iasi, fata era însoţită şi de către părinţii săi, aceştia fiind cei care au au alertat echipajele medicale să intervină la faţa locului.

„Este vorba despre un politraumatism prin cădere de la înălţime, de la etajul patru al unui bloc, probabil o tentativă de suicid, în urma căreia a suferit multiple traumatisme la nivelul capului, fracturi multiple la nivelul masivului facial, fractură de femur, de bazin. Este internată la Anestezie şi Terapie Intensivă, unde va avea nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale de specialitate. Pentru că vorbim despre un politraumatism, prognosticul este unul rezervat“, a precizat pentru Ziarul de Iasi dr. Tamara Roşu, medic-şef UPU şi purtător de cuvânt de la Spitalul de Copii „Sf. Maria“.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Polițiștii acuză probleme la centrele de reținere și arest preventiv: Se pot transforma în spitale de boli infecțioase!

astăzi, 14:59
172

Sindicatul National al Agentilor de Politie acuza probleme la nivelul centrelor de retinere si arest preventiv din tara, cea mai stringenta fiind cea a retinutilor ce sufera de boli contagioase, intru...

Pleci la drum? Vezi unde sunt amplasate camerele video care verifică valabilitatea rovinietei

astăzi, 07:48
384

74 de camere video amplasate pe drumurile naționale și autostrăzile din România citesc plăcuțele de înmatriculare și stabilesc dacă mașinile au plătit sau nu rovinieta. Iată mai ...

Costel Enache: "Sperăm să fim cu toții maturi și să găsim soluții rapide, pentru că timpul nu prea ne ajută"

Luni, 24 Septembrie 2018
357

FC Botoșani va disputa marți, de la ora 16.00, partida din 16-imile Cupei României contra echipei FC Voluntari. La conferința de presă de luni, antrenorul principal Costel Enache a declarat ...