Eric, micul prinț care are nevoie de sprijinul nostru!

Basmul lui Eric a luat o întorsătură cruntă la începutul lunii mai a acestui an, atunci când părinții l-au dus la spitalul din Botoșani, după ce micuțul acuza dureri abdominale. Acolo părintii au primit prima veste, o veste care sperau să nu fie adevărată...

Eric, micul prinț care are nevoie de sprijinul nostru!

Eric are 3 ani și patru luni și s-a născut în Botoșani. La vârsta la care jocul îi îmbie pe copii să viseze, Eric a fost diagnosticat cu Tumora Wilms. El are nevoie de tratament la Anadolu Hospital din Turcia, suma estimativa necesara pentru investigatii fiind de 10.000 euro (costurile finale încă nu sunt stabilite, din cauza complexității bolii și a vârstei copilului).

Povestea unui invingator

Un mic print din Botosani traieste un basm urat, un basm al carui final fericit il putem face noi, ajutandu-l sa treaca peste aceasta lupta cumplita.

Printul se numeste Eric Stefan Stincescu, un baietel frumos cu ochisorii ca doua margele si cu un zambet cuceritor. A aparut pe lume pe 26 ianurie 2015, fiind fructul dragostei dintre Bianca si Marius. Doi ani mai tarziu, micul Eric a dus buchetul miresei chiar la nunta parintilor lor.
Basmul lui Eric a luat insa o intorsura crunta la inceputul lunii mai a acestui an, atunci cand parintii l-au dus la spitalul din Botosani, dupa ce micutul acuza dureri abdominale. Acolo parintii au primit prima veste socanta, o veste care sperau sa nu fie adevarata. Micul Eric, la doar 3 ani si 3 luni, a aflat ca are Tumora Wilms gradul IV.

”Prima data am fost la un control la pediatru, pentru ca avea dureri abdominale. Acolo s-au recomandat analize, iar cu o zi inainte de analize am vazut o denivelare pe corpul lui. Diagnosticul in urma ecografului abdominal a fost Tumora Wilms si ne-au trimis la Iasi. Acolo ne-au pus diagnosticul neuroblastom glanda suprarenala stanga cu metastaze hepatice, pleuro-pulmonare si ganglionare abdominale”, ne-a spus Bianca Stincescu, mama micului print.

Tumora Wilms este un tip de cancer renal rar care afectează în special copiii. De asemenea, mai este cunoscut sub numele de nefroblastom şi este cel mai frecvent cancer de rinichi la copii. Boala afectează, în special copiii de 3, 4 ani şi devine mult mai puţin frecventă după vârsta de 5 ani.

Parintii lui Eric au luat legatura cu medicii Clinicii Anadolu din Istanbul (Turcia), iar pe 16 mai au plecat la clinica pentru investigatii si tratament. Marius si Bianca au luat cu ei toate economiile familiei, insa cu siguranta suma pentru tratament va fi mult peste puterilor celor doi parinti. De aceea, pana la raspunsul medicilor turci, il putem ajuta pe Eric cu orice suma de bani si asta pentru ca suma de bani pentru investigatii se ridica la aproximativ 10.000 de euro.

CONTURI BANCA BRD - TITULAR CONT: MARIUS STINCESCU

LEI - RO93BRDE070SV26124230700
EUR - RO06BRDE070SV42695510700
GBP - RO50BRDE070SV42695600700


Donații se pot face și prin Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
368

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
689

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
32

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...