Aparatură medicală de 100.000 de lei pentru „Mavromati”, donată de voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale

Aparatură medicală de 100.000 de lei pentru „Mavromati”, donată de voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani a fost dotat cu aparatură medicală în valoare de 100.000 lei. Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale au fost cei care au achiziionat și au dăruit bunurile imerios necesare unității, în urma unei sponsorizări din partea companiei Trans GAZ.

Secția de Pediatrie a fost dotată cu: trei injectomate ALARIS, două electrocardiografe SCHILLER, două monitoare Nihon Kohden cu accesorii de neonatologie, un defibrilator manual Zoll și hârtie EKG pentru electrocardiograf.

Voluntarii, coordonați de părintele Ciprian Grădinaru, nu sunt la prima acțiune de acest gen.

De la începutul acestui an, voluntarii, cu ajutorul altor sponsoori au donat spitalului aparatură medicală în valoare de 120.866 lei, și anume: 4 frigidere Arctic, 1 ecograf multifuncțional – General Electric, 15 aparate aerosoli Fazzini și unifome medicale.

Toate acțiunile voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale se desfășoară cu binecuvântarea Patriarhului României, Preafericitul Daniel și sub coordonarea Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
476

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
64

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...