VIDEO: Doina Federovici, la învestirea lui Andrei: „Botoșănenii s-au săturat de lupte politice, de orgolii”

VIDEO: Doina Federovici, la învestirea lui Andrei: „Botoșănenii s-au săturat de lupte politice, de orgolii”

Președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici, a ținut să sublinieze, marți, după ceremonialul de învestire a primarului și a Consiliului Local ai municipiului Botoșani, că va sprijini fiecare proiect demarat de Primărie.

Ea a precizat că echipa de consilieri cu care va trebui să colaboreze Cosmin Andrei, proaspătul primar, este una competentă, făcând referire în special la membrii partidului pe care îl conduce.

„Sunt alături de colegul meu Cosmin Andrei la acest moment important pentru municipiul Botoșani, care iată, începe o nouă etapă a unei administrații formate din tineri competenți, cu experiență, care știu ce trebuie să facă pentru a schimba în bine viața botoșănenilor. Îi asigur pe Cosmin Andrei și pe întreaga lui echipă, și Consiliul Local că vor beneficia de tot sprijinul și colaborarea mea, pentru a pune în aplicare toate programele și măsurile pe care primarul ales le-a prezentat în ultima perioadă. Vă asigur de suportul meu și deschiderea mea”, a spus lidera PSD Botoșani.

Fostul senator a reiterat ideea de abolire a conflictelor politice în planul administrației, mesaj pe care l-a transmis și în momentul depunerii jurământului în calitate de președinte al CJ. În același timp, ea a trasat o serie de așteptări din partea noului edil-șef, pe care le-a îmbrăcat într-un discurs cu vizibilă conotație electorală.

„Felicitări, Cosmin, pentru efortul depus în toată această perioadă, pentru determinarea de a merge în fiecare cartier și pe fiecare stradă din Botoșani, pentru  a vorbi cu oamenii și a le spune sincer ce se poate face pentru fiecare. Așa trebuie să faci și de aici încolo, în tot mandatul tău de patru ani, să fii printre ei și să reprezinți vocea lor. Cred cu tărie că botoșănenii s-au săturat de lupte politice și certuri de tot felul, de orgolii și a venit timpul să punem oamenii pe primul loc”, a adăugat Federovici.

Notabil este și că, la finalul alocuțiunii, președintele CJ a dat mâna cu fostul primar al municipiului, liberalul Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Ziua Națională, sărbătorită online de elevi din Botoșani și din Chișinău (fotogalerie)

astăzi, 16:16
119

Ziua Națională a României a fost marcată, marți, și printr-o activitate școlară transfrontalieră, de suflet. Elevi ai unei unități din municipiul Botoșani și ai uneia din Republica M...

DSP: Peste 70 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 și aproape 180 de vindecări

astăzi, 14:05
567

Alte 74 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP). În acest interval temporal, au fost raportate și ...

Lupta unei gravide cu inamici nevăzuți. „Avort neapărat, copilul poate fi cu probleme grave”

astăzi, 07:54
1987

Unele vieți sunt salvate înainte de a se consuma prima lor secundă, iar o boală aduce trăiri nefaste nu doar fizic. Sunt idei validate de povestea unei tinere din Botoșani, care a trecut pr...