Șeful Executivului, primit cu aplauze de un alai de liberali la Botoșani (galerie foto)

Șeful Executivului, primit cu aplauze de un alai de liberali la Botoșani (galerie foto)

Premierul României, Ludovic Orban, a venit la Botoșani pentru o întâlnire cu candidații Partidului Național Liberal (PNL) la alegerile locale din 27 septembrie. În așteptarea celui de al doilea om în stat, s-au adunat peste 70 de colegi de partid, nelipsind membrii de elită ai organizației județene.

Șeful Executivului a fost primit cu aplauze la Parcul de Agrement „Cornișa”. El a susținut o conferință de presă la Patinoar, avându-l de-a dreapta pe primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și de-a stânga pe senatorul Costel Șoptică, liderul filialei din Botoșani a PNL și candidatul acesteia la Consiliul Județean.

După o oră întârziere față de momentul programat pentru sosire, el și-a alocat circa 20 de minute de discuție cu presa, axate pe manifestarea interesului Guvernului pentru drumul Botoșani-Târgu Frumos, pentru tronsonul Botoșani-Ștefănești, dar și pentru infrastructura feroviară, completate de convingerea premierului că, prin cele 80 de miliarde de euro acordați de Uniunea Europeană, se vor debloca proiecte ce vor „declanșa o economie spectaculoasă”.

Ulterior, a mers însoțit de crema liberală autohtonă spre Amfiteatrul „Cornișei”, pentru dialog cu ușile închise.





















 

 

 

Spune-ne opinia ta