Roxana Țurcanu este încrezătoare: ”Eu pornesc pe acest drum cu speranța că vom avea doi deputați și un senator”

Roxana Țurcanu este încrezătoare: ”Eu pornesc pe acest drum cu speranța că vom avea doi deputați și un senator”

Prezentă la conferința de presă susținută în cursul zilei de vineri la sediul Pro România, Roxana Țurcanu a declarat că visul său este pe cale să se realizeze și asta pentru că, încă de acum câteva luni, proiectul său politic era de a candida la o funcție în plenul Parlamentului.

Încrezătoare în noua formațiune politică, Roxana Țurcanu este de părere că noua echipa va avea doi deputați și un senator.

”Încă de acum câteva luni, proiectul meu politic era  de a candida la o funcție în plenul Parlament.  Cu o echipă mai mare, mai compactă și mai determinată cu siguranță rezultatele vor fi mult mai bune pentru că rezultatele celor de la Alde, cu rezultatele celor de la Pro România , cu rezultatele colegului nostru Cătălin Silegeanu, vor da în cele din urmă un deputat, un senator și de ce nu, încă un deputat. Eu pornesc pe acest drum cu speranța că vom avea doi deputați și un senator”, a declarat Roxana Țurcanu.

În ceea ce privește relațiile profesionale cu lidera filialei Pro România, Roxana Țurcanu se bazează pe o colaborare bună și asta pentru că relațiile dintre cele două au funcționat și s-au intersectat de-a lungul timpului.

”Eu cu doamna Huncă ne cunoaștem de mult timp. Am lucrat în același domeniu. Ne-am intersectat de câteva ori la cursuri în cadrul Corpului Didactic. Apoi, în calitate de inspector școlar dumneaei și în calitate de profesor și de director de școală eu și tot așa. Relația noastră de-a lungul timpului au fost destul de bune și din acest motiv acest protocol cu Pro România și această colaborare cu doamna Huncă va fi de bun augur atât pentru noi cât și pentru botoșăneni”, a conchis Roxana Țurcanu.

Pro România candidează alături de Alde pe listele comune, sub același nume și aceeași siglă, Pro România. Roxana Țurcanu se află pe primul loc pe lista candidaților propuși pentru Senatul Romțniei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani în vreme de pandemie. Șapte premiere numai în ultimul an

astăzi, 12:07
164

De la începutul pandemiei, mii de angajați care lucrează în domeniul artelor spectacolului și-au folosit creativitatea pentru a încânta publicul „din sufragerie”...

Copilărie de coșmar. La numai trei ani, un băiețel dintr-o comună din Botoșani și-a găsit mama decedată în curtea casei

astăzi, 09:22
4094

Andrei și Mădălin sunt doi frați din comuna Vorniceni, județul Botoșani, cu care soarta  a fost neprielnică încă din primii ani de viață. Crescuți într-o familie modestă, ...

Surpriză muzicală pentru românii de pretutindeni. „Rapsozii Botoșanilor” va transmite virtual concertul „Țară mândră, cântec drag”

astăzi, 08:45
299

Marți, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, îndrăgita orchestră populară „Rapsozii Botoșanilor” va posta pe pagina de Facebook, începând cu ora 11:00, ...