Cătălin Silegeanu: Botoșani județ uitat de lume și autorități are mare nevoie de ajutor

Cătălin Silegeanu: Botoșani județ uitat de lume și autorități are mare nevoie de ajutor

Comunicat:

Spitalele din Botoșani n-au de nici unele. Botoșani județul uitat de lume și autorități are mare nevoie de ajutor. E nevoie de măști, combinezoane, dezinfectanți, ochelari de protecție, halate și multe altele.

România, condusă de forțe inculte și incompetente.

La mai bine de șapte luni după declararea stării de urgență, după zeci de achiziții publice eșuate, măști neconforme din Turcia, dezinfectanți contrafăcuți și periculoși, după sute de contracte atribuite firmelor fantomă... Spitalele tot nu au materialele necesare!

Ce ați făcut cu banii, au mai venit transporturile de materiale?

 De ce nu le-ați distribuit către spitale?

De ce vă bateți joc de medici, de bolnavi, de banul public? 

După șapte luni de zile, tot noi, plătitorii de taxe, trebuie să strângem bani pentru a achiziționa echipamentele necesare combaterii pandemiei?!

Văd că statul se implică în tot și în toate, nu poți muta o hârtie fără acordul statului, dar nu se implică în salvarea vieților cetățenilor și protejarea cadrelor medicale.

Mai grav decât atât este faptul că Parlamentul României nu a făcut nici până acum o anchetă cu privire la aceste achiziții publice dubioase. Opoziția nu vede și nu aude nimic. 

Eu sunt anti "România Normală", eu sunt PRO ROMÂNIA, România fără blaturi politice criminale.

(Comunicat emis de Cătălin Silegeanu, candidat la Camera Deputaților din partea Pro România)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
15

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
45

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
238

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...