Politică

Campania „Salvează vieți! Donează sânge!”, inițiată de parlamentarul Dan Șlincu, continuă!

Joi, 7 Martie 2024 618

Astăzi a avut loc o altă acțiune a campaniei inițiate de social-democrații botoșăneni „Salvează vieți! Donează sânge!”.

Alexandra Huțu: „AFM lansează din 5 aprilie un nou program de finanțare pentru investiții în sisteme de apă și canalizare!”

Joi, 7 Martie 2024 701

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), condusă de președintele Laurențiu Neculaescu, lansează un nou program de finanțare care vizează investițiile în sistemele de alimentare cu apă...

USR Botoșani: Din seria ”Să nu îndrăzniți să vă lăudați!”

Joi, 7 Martie 2024 426

De zeci de ani botoșănenii așteaptă să vadă cu ochii lor că și Botoșaniul contează pentru politicienii care conduc această țară. Așteaptă să vadă că și Botoșaniul poate fi un jude...

PSD: Culturile agricole din Botoșani și Suceava vor fi protejate antigrindină

Miercuri, 6 Martie 2024 221

Vești bune pentru fermierii din nordul Moldovei. Sistemul antigrindină menit să protejeze culturile din județele Botoșani și Suceava va deveni operațional începând din acest an.

Iftime, desemnat președinte interimar al PNL Botoșani și candidat la Consiliul Județean: ”Cred cu tărie că pot oferi asta!”

Luni, 4 Martie 2024 474

Valeriu ftime s-a declarat ”extrem de onorat” pentru mandatul încredințat și și-a anunțat, oficial, candidatura la Consiliul Județean Botoșani.

Valeriu Iftime „băgat în ședință” cu echipa PNL Botoșani: „O ocazie excelentă nu doar de a schimba opinii...”

Duminică, 3 Martie 2024 1278

Valeriu Iftime și-a anunțat și candidatura pentru președinția Consiliului Județean din Botoșani din partea PNL.

Reacția lui Cătălin Flutur după „exodul” unor liberali la PSD. „Toate vin pe un fond care a generat de mai bine de 10 ani animozități și tensiuni”

Vineri, 1 Martie 2024 1236

După venirea în Partidul Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani a lui Valeriu Iftime și preluarea funcției de președinte PNL în locul lui Costel Șoptică, mai mulți membri...

Doina Federovici: Începe construcția Spitalului Regional Iași. ”Va oferi servicii medicale inclusiv pacienților botoșăneni”

Vineri, 1 Martie 2024 889

Unul dintre cele mai moderne spitale din Europa va deservi toate județele Moldovei.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, condamnă migrația primarilor între partidele din coaliție: „O calicie fără rost, râde lumea de noi!”

Vineri, 1 Martie 2024 1010

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a făcut apel la încetarea racolărilor de primari între partidele din coaliție, denumind această practică „o cal...

Valeriu Iftime, după ”exodul” liberalilor la PSD: ”Voturile nu sunt în buzunarele celor care pleacă!”

Joi, 29 Februarie 2024 1160

Valeriu Iftime, proaspătul liberal căruia i s-a încredințat, prin demisia lui Costel Șoptică, și funcția de președinte al Partidului Național Liberal la Botoșani, are o misiune dificil...

Reacția lui Verginel Gireadă după ce a trecut în barca PSD: ”Am ales să fac acest pas important în cariera mea politică pentru…”

Joi, 29 Februarie 2024 2744

PSD a anunțat, miercuri seara, ”lotul” de primari și viceprimari trecut la PSD de la mai multe partide politice.

Președinte de ședință numit cu „supărări” în plenul CL din Botoșani. „Atâta umilință este prea mult...” (foto, video)

Miercuri, 28 Februarie 2024 2075

O parte dintre consilierii locali s-au retras „val vârtej” de la ședința de Consiliu Local din cursul zilei de 28 februarie.