Politică

Cum votează botoșănenii și ce așteptări au: De la locuri de muncă și ”angajări la stat” până la ”refacerea clădirilor vechi” și un oraș frumos!

Duminică, 9 Iunie 2024 1043

La ora 18.00, în secțiile de votare din întreg județul Botoșani votaseră 145.562 de cetățeni, prezența la vot fiind mai mică de 38%.

Ce se întâmplă astăzi în comuna din Botoșani cu un singur candidat la primărie, vezi și alte surprize din județ!

Duminică, 9 Iunie 2024 2886

La ora 17.00, potrivit datelor statistice oficiale, în județul Botoșani, procentul prezenței la vot era de 35,84%, față de 35,12 - media pe țară.

Botoșăneni sancționați drastic: Un bărbat care și-a fotografiat votul, amendat cu 1000 de lei!

Duminică, 9 Iunie 2024 1343

Sancțiuni de peste 9.000 de lei au fost aplicate astăzi în județul Botoșani, pentru incălcarea legislației electorale. Printre cei amendați se află și o femeie care încerca să &i...

PSD Botoșani, acuzații dure în ziua votării: ”Rușine pentru campania murdară a candidaților liberali!”

Duminică, 9 Iunie 2024 2244

„Solicităm public contracandidaților să oprească astfel de practici ilegale. Solicităm organelor competente să se sesizeze pentru a constata și a sancționa practicile ilegale ale contrac...

Lucian Trufin, candidatul PSD la Consiliul Județean: ”Mi-am reînnoit angajamentul față de întregul județ Botoșani” (Video)

Duminică, 9 Iunie 2024 812

Candidatul Partidului Social-Democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani a votat astăzi la Școala Vlăsinești.Lucian Trufin a fost însoțit de staful de campani...

Bogdan Cărăușu, candidat independent la Consiliul Local Botoșani: „Am votat pentru o schimbare cu adevărat importantă” (foto, video)

Duminică, 9 Iunie 2024 773

Bogdan-Ionuț Cărăușu, candidat independent la Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, a venit la vot alături de soție și fiica lor.

Raluca Curelariu, candidata ADU pentru Primăria Botoșani: ”Știu că va fi bine!” (Foto, Video)

Duminică, 9 Iunie 2024 493

Raluca Ștefania Curelariu, candidata Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Municipiului Botoșani, a votat astăzi la secția amenajată în cadrul Școlii Gimnaziale ”Elena Rareș&rdq...

Primul dosar penal la Botoșani pentru fraudă la vot!

Duminică, 9 Iunie 2024 3137

Sesizările înregistrate la nivelul județului Botoșani au vizat, în principal, continuarea propagandei electorale și turism electoral.

Cătălin Flutur, la vot alături de Valeriu Iftime: ”Consider că Botoșaniul este la un moment de nou început” (Foto, Video)

Duminică, 9 Iunie 2024 1213

Candidatul PNL pentru un mandat de primar a votat în secția de la Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” din Botoșani.

Cosmin Andrei, candidatul PSD la Primăria Botoșani: ”Îi îndemn pe botoșăneni să își exercite dreptul constituțional” (Foto, Video)

Duminică, 9 Iunie 2024 2099

Candidatul social-democrat a venit la secția de votare însoțit de soția sa. Cosmin-Ionuț Andrei a făcut la ieșire o declarație scurtă, îndemnându-i pe botoșăneni să iasă ...

Valeriu Iftime: ”Am votat astăzi pentru un județ care să nu mai fie la coada oricărui clasament”

Duminică, 9 Iunie 2024 1946

Candidatul PNL pentru Consiliul Județean Botoșani a votat în această dimineață alături de familie.

Doina Federovici, la ieșirea de la urne: ”Nu am votat cu echipa care…” (Foto, Video)

Duminică, 9 Iunie 2024 1720

Președinta Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, s-a prezentat astăzi la Școala nr. 1 din municipiul Botoșani, pentru a-și exprima opțiunea de vot.