Ministrul desemnat al Culturii: A fost șef la CanCan și la Kanal D!

El va conduce Cultura? Lucian Romaşcanu, ministrul desemnat al Culturii şi Identităţii Naţionale, a fost consilier al preşedintelui SRTv, director al ziarelor CanCan si Libertatea, precum ca executive manager al televiziunii Kanal D. În prezent este senator PSD de Buzău.

Ministrul desemnat al Culturii: A fost șef la CanCan și la Kanal D!

 Lucian Romaşcanu  

Romașcanu și-a început activitatea ca account manager la Vinexport Trading SRL, iar apoi a ocupat functia de country coordinator la Amorim&Irmaos (Korken Schiesser GmbH) și director vânzări la Mediapro Holding. A mai lucrat ca managing director la HL Display Romania SRL, managing director la Best Print Services SRL si consilier management al PDG la Societatea Romana de Televiziune – TVR.

A absolvit Liceul B.P. Hasdeu din Buzău și Facultatea de Comerș din cadrul ASE Bucuresti. Este absolvent al programului Executive MBA la University of Washington, Seatlle/ Asebuss Bucuresti.

Din 2006 până în 2009 a fost director executiv, membru al board-ului de directori la Ringier Romania SRL. Activitatea în media a continuat cu funcțiile de director general la Cancan Media SRL (2009-2012), director executiv la Dogan Media International — Kanal D Romania (2012-2014), consilier management al PDG la Societatea Română de Televiziune — TVR (2014-2015). A fost Acting Country Manager la Tailwind Romania (2015-2016).

Ales senator PSD în Circumscripția electorală nr. 10 Buzău, la 11 decembrie 2016, validat la 21 decembrie 2016. Președinte al Comisiei pentru cultură și media de la 5 ianuarie 2017, membru în Comisia pentru afaceri europene de la 22 decembrie 2016.

Membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Slovenia, Grupul parlamentar de prietenie cu Turcia și Grupul parlamentar de prietenie cu Israel, de la 26 aprilie 2017.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...