Liberalii de la Botoşani vor să dea jos Guvernul PSD-ALDE. “Dacă nişte nepricepuţi…”

Aproximativ 1.000 de membri ai organizaţiei judeţene a PNL Botoşani vor protesta, luni seara, în faţa Palatului Administrativ, după ce vor merge într-un marş până la sediul PSD.

Liberalii de la Botoşani vor să dea jos Guvernul PSD-ALDE. “Dacă nişte nepricepuţi…”

Acţiunea de protest are ca scop citirea moţiunii de cenzură ““PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma”, ce a fost depusă vineri în Parlament semnata de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP si independenti.

Liderii PNL Botoşani fac un apel şi la botoşănenii de rând nemulţumiţi de măsurile adoptate de Guvernul PSD-ALDE să iasă în stradă pentru a-şi exprima nemulţumirea.

“Acţiunile noastre se vor îndrepta împotriva Guvernului PSD-ALDE, care a reuşit într-un timp record, în mai puţin de un an de zile cu două guverne şi cu zeci de miniştri, să provoace un haos generalizat în toate domeniile de activitate, de la sănătate, educaţie, fiscalitate, justiţie şi infrastructură. Ne dorim foarte tare să răsturnăm acest guvern incompetent, însă nu ne dorim să intrăm la guvernare decât prin alegeri democratice, pentru că aşa este corect faţă de cetăţeni. Vrem doar să atragem atenţia că ceea ce s-a întâmplat acum un an şi ceea ce se întâmplă în fiecare zi de la alegerile din 9 decembrie nu face altceva decât să îi păcălească pe români şi să îi ducă în continuare de nas”, a spus Cristian Roman, prim-vicepreşedinte al PNL Botoşani.

La rândul său, prim-vicepreşedintele Gheorghe Sorescu a vorbit despre “uraganul fiscal cu efect distrugător”.

“Din comunicatele parlamentarilor PSD mi-am dat seama că nici măcar ei nu au înţeles şi principalul motiv e disperarea guvernanţilor după bani ca să acopere consecinţele unor măsuri populiste. Toate aceste modificări ale Codului Fiscal vor lovi în capitalul autohton şi în cetăţenii care muncesc cinstit, bate tot în calul care trage. Efectele vor fi dezastruoase pe termen mediu şi lung. Economia este ca o maşinărie sofisticată care dacă e bine reglată funcţionează corect. Dacă nişte nepricepuţi îi strică reglajele consecinţele vor fi grave şi au început să apară deja, inflaţia a explodat, dobânzile s-au dublat, robor s-a dus peste 2%, energia s-a scumpit, la fel şi combustibilii, iar toate acestea vor genera noi şi noi scumpiri care vor cădea în cârca românilor. PSD- ALDE a stârnit potopul economic”, a precizat Gheorghe Sorescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
22

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
176

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
144

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...