Întâlnire surpriză în biroul unui senator de Botoșani-FOTO

Succesul peste așteptări înregistrat de PSD la nivelul județului Botoșani, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, este recunoscut și de adversarii politici. Unul dintre candidații liberali la alegerile parlamentare, care nu a prins un mandat de deputat, i-a făcut o vizită, marți, președintelui organizației județene a PSD Botoșani.

Întâlnire surpriză în biroul unui senator de Botoșani-FOTO

Verginel Gireadă, care a sperat că va obține la aceste alegeri un nou mandat de deputat, a venit marți dimineață la cabinetul parlamentar al Doinei Federovici, din incinta Palatului Administrativ.

Întâlnirea dintre cei doi parlamentari a durat câteva minute. Gireadă a spus că a dorit să o felicite personal pe Doina Federovici pentru rezultatul obținut de social-democrați la nivelul județului. 

"Am felicitat-o pe doamna Federovici pentru rezultatele pe care le-a avut PSD la nivelul județului Botoșani. Eu am avut o relație bună dintotdeauna cu toată clasa politică din Botoșani și le urez succes în continuare. A fost să fie mai buni ca noi și au câștigat. Atâta vreme cât locuim în județul Botoșani și ne respectăm ca oameni, în primul rând...", a spus Verginel Gireadă.

Întrebat dacă se gândește să schimbe partidul și să intre în PSD, Gireadă a spus: "Nu există așa ceva, eu sunt membru PNL și respect în continuare ceea ce am de respectat, dar în schimb pe adversarii noștri politici poți să îi feliciți când câștigă, să le strângi mâna, că au fost mai buni".

La rândul său, senatorul Doina Federovici a spus că nu a discutat cu deputatul liberal despre o eventuală accedere a acestuia în PSD.

"Domnia sa a ținut în mod deosebit să vină și să ne felicite pentru scorul obținut la alegerile de duminică. Cert este că și dumnealui, și alți domni din PNL, ne-au transmis zilele acestea felicitări și, practic, și-au recunoscut înfrângerea la nivelul județului Botoșani. Au și dumnealor câteva zone pe care le-au câștigat și, în consecință, în momentul în care vine cineva să te felicite, nu poți decât să îi mulțumești pentru aceste felicitări și eu sper să fie și sincere totodată. Domnul Gireadă nu va accede în PSD. În acest moment nu discutăm de niciun fel de alianță, de niciun fel de primire în PSD", a precizat senatorul Doina Federovici. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
620

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
700

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
429

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...