Întâlnire surpriză în biroul unui senator de Botoșani-FOTO

Succesul peste așteptări înregistrat de PSD la nivelul județului Botoșani, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, este recunoscut și de adversarii politici. Unul dintre candidații liberali la alegerile parlamentare, care nu a prins un mandat de deputat, i-a făcut o vizită, marți, președintelui organizației județene a PSD Botoșani.

Întâlnire surpriză în biroul unui senator de Botoșani-FOTO

Verginel Gireadă, care a sperat că va obține la aceste alegeri un nou mandat de deputat, a venit marți dimineață la cabinetul parlamentar al Doinei Federovici, din incinta Palatului Administrativ.

Întâlnirea dintre cei doi parlamentari a durat câteva minute. Gireadă a spus că a dorit să o felicite personal pe Doina Federovici pentru rezultatul obținut de social-democrați la nivelul județului. 

"Am felicitat-o pe doamna Federovici pentru rezultatele pe care le-a avut PSD la nivelul județului Botoșani. Eu am avut o relație bună dintotdeauna cu toată clasa politică din Botoșani și le urez succes în continuare. A fost să fie mai buni ca noi și au câștigat. Atâta vreme cât locuim în județul Botoșani și ne respectăm ca oameni, în primul rând...", a spus Verginel Gireadă.

Întrebat dacă se gândește să schimbe partidul și să intre în PSD, Gireadă a spus: "Nu există așa ceva, eu sunt membru PNL și respect în continuare ceea ce am de respectat, dar în schimb pe adversarii noștri politici poți să îi feliciți când câștigă, să le strângi mâna, că au fost mai buni".

La rândul său, senatorul Doina Federovici a spus că nu a discutat cu deputatul liberal despre o eventuală accedere a acestuia în PSD.

"Domnia sa a ținut în mod deosebit să vină și să ne felicite pentru scorul obținut la alegerile de duminică. Cert este că și dumnealui, și alți domni din PNL, ne-au transmis zilele acestea felicitări și, practic, și-au recunoscut înfrângerea la nivelul județului Botoșani. Au și dumnealor câteva zone pe care le-au câștigat și, în consecință, în momentul în care vine cineva să te felicite, nu poți decât să îi mulțumești pentru aceste felicitări și eu sper să fie și sincere totodată. Domnul Gireadă nu va accede în PSD. În acest moment nu discutăm de niciun fel de alianță, de niciun fel de primire în PSD", a precizat senatorul Doina Federovici. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Protest al polițiștilor și angajaților Ambulanței în fața Prefecturii - FOTO

astăzi, 15:55
327

Aproximativ 20 de sindicaliști de la Blocul Național Sindical, Filiala Județeană Botoșani, angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean, ai Serviciului Județean de Ambulanță, Jandarmerie...

Sinistrații din blocul de pe Primăverii vor putea reveni în locuințe după verificarea utilităților

astăzi, 14:26
336

Sinistrații din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de explozia de la jumătatea lunii septembrie, se vor putea întoarce în locuințe doar după ce se va ...

Consilieri noi în echipa prefectului judeţului

astăzi, 13:59
638

Cancelaria prefectului judeţului Botoşani are, de săptămâna aceasta, doi noi consilieri. Unul dintre aceştia se va ocupa de relaţiile cu presa, fiind vorba de fosta jurnalistă Mădălina ...