Gireadă a explicat de ce nu candidează la parlamentare și atrage atenția colegilor PNL: „Noi nu am fuzionat până la capăt”

Gireadă a explicat de ce nu candidează la parlamentare și atrage atenția colegilor PNL: „Noi nu am fuzionat până la capăt”

Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, a explicat de ce și-a retras candidatura pentru Parlamentul României. Chiar dacă alegerile din ultimii ani îl propulsau pe un loc eligibil în cursa pentru Parlament, Verginel Gireadă și-a motivat decizia ca urmare a consultării locuitorilor comunei pe care o conduce dar și a membrilor PNL.

„În urma consultării și a populației și al locuitorilor comunei Mihai Eminescu și a echipei a Partidului Național Liberal din comuna Mihai Eminescu de a nu mă mai regăsi pe listele pentru Parlamentul României, pe listele la candidatură.  Această decizie nu este una simplă pentru mine. Vreau să îmi duc toate proiectele pe care le am la îndeplinire. Aș dezamăgi o mare o mare parte a populației dacă aș pleca la Parlament.  M-am consultat în primul rând cu ei”.

Primarul comunei Mihai Eminescu a afirmat că în urmă cu patru ani s-a hotărât în partid ca cel care va câștiga zonele în toate cele trei alegeri politice să se situeze pe o poziție favorabilă pentru Parlamentul României, dar în cadrul PNL Botoșani există două formațiuni care nu au fuzionat.

În cazul în care partidul îl va desemna responsabil de zonă în cadrul campaniei electorale din Botoșani, Gireadă afirmă că ar fi o competiție frumoasă cu PSD, însă a atras atenția candidaților PNL care nu vor performa că vor avea o mare problemă.

„Bătălia este destul de mare, toată lumea își dorește să ajungă în Parlamentul României. Când am pornit la drum acum patru ani de zile, noi am mers pe faptul că cine câștigă zonele în toate cele trei alegeri politice să se situeze pe o poziție favorabilă pentru Parlamentul României. În cadrul PNL Botoșani este clar că există încă cele două formațiuni că noi nu am fuzionat până la capăt și spun o realitate și este clar dacă nu se regăsește unul dintr-o tabără și unul din cealaltă tabără, aveam riscul să nu scoatem decât un deputat la Botoșani. În condițiile acestea eu sunt un om de partid și am decis să stau să ajut Partidul Național Liberal dar o voi face tot din linia întâi, ca un responsabil de zonă și mă voi implica direct în campanie în județul Botoșani și eu le transmit un mesaj foarte ferm și clar : Dacă partidul mă va desemna să mă ocup de campania electorală la Botoșani va fi o competiție foarte frumoasă cu PSD-ul, dar candidații PNL-ului care nu performează au o mare problemă. Consilierii locali și primarii care nu vor scoate peste scorul partidului eu le spun clar consilierii locali de pe zona care se vor ocupa vor fi da afară toți. Eu le garantez lucrul acesta”

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Cutremur în Turcia. Momentul în care un bloc s-a prăbușit (Video)

Vineri, 30 Octombrie 2020
2689

Un cutremur puternic cu magnitudinea 7 pe scara Richter a zguduit vineri vestul Turciei și a provocat prăbușirea mai multor imobile, au anunțat Institutul american de geofizică (USGS) și presa t...

Avertizare Ro-Alert pentru botoșăneni: „Încurajați-i și pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu strictețe regulile!”

Vineri, 30 Octombrie 2020
853

Serviciul Ro-Alert a transmis vineri, în jurul orei 15:00, un mesaj de alertă de urgență destinat populației din județul Botoșani.Nivelul de răspândire a noului coronaviru...

Caravana mobilă de depistare a cancerului de col uterin revine într-o comună din Botoșani

Vineri, 30 Octombrie 2020
323

Caravana mobilă de depistare a cancerului de col uterin prin efectuarea testării Babeș - Papanicolau revine la Vârful Câmpului.Campania de prevenire și depistare a cancerului de co...