Frig, dar protestul botoşănenilor împotriva guvernului rezistă! FOTO

Chiar şi la minus 10ºC, tot s-au găsit botoşăneni care să se încăpăţâneze să se ţină de programul protestelor, aşa cum şi-au luat angajamentul. Nu au fost singuri, ci i-au avut alături pe jandarmi, dar şi pe poliţişti.

Frig, dar protestul botoşănenilor împotriva guvernului rezistă! FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Nouă botoşăneni au înfruntat gerul şi, înfofoliţi, au venit în faţa Primăriei Botoşani pentru a continua şirul protestelor îndreptate acum împotriva guvernului şi a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Cu pancarte, cu steag, oamenii au stat de vorbă, au criticat ultimele mişcări ale Guvernului Dragnea, inclusiv numirea Anei Birchall drept interimară la Justiţie, în locul demisionarului Florin Iordache.

Ba chiar le-au răspuns salutului liberalilor- între care primari din judeţ, dar şi cei doi parlamentari, Cristian Achiţei şi Costel Şoptică, ce au avut o întâlnire mai degrabă administrativă, decât politică, după cum au caracterizat-o.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Flavius Stoican, după eliminarea din Cupa României: Am jucat pe un teren execrabil, o orezărie

Marţi, 13 Martie 2018
600

Flavius Stoican a caracterizat terenul de pe Stadionul Municipal din Botoşani ca fiind o orezărie şi a ţinut să precizeze că la Iaşi nu s-ar fi întâmplat acelaşi lucru pentru că c...