Deputat Cristian Achiței: Nu las niciodată un lucru neterminat. Orice proiect în care m-am implicat de-a lungul timpului a fost finalizat

Deputat Cristian Achiței: Nu las niciodată un lucru neterminat. Orice proiect în care m-am implicat de-a lungul timpului a fost finalizat

Comunicat:

De profesie inginer de drumuri, sunt un om care a parcurs pas cu pas toate etapele profesionale și politice. De la simplu inginer la inspector de specialitate la Inspectoratul în Construcții și vicepreședinte al Consiliului Județean, de la simplu membru de partid la președinte al organizației de tineret, secretar general sau vicepreședinte, mi-am pus cunoștințele și priceperea în slujba comunităților din întreg județul Botoșani.

În toate etapele acestui parcurs, am avut două constante: am dus la bun sfârșit toate proiectele în care m-am implicat și mi-am dorit să dezvolt acest județ.

Cea mai bună dovadă a finalizării proiectelor începute este propria mea semnătură pe recepționarea acestora. Și nu sunt puține! O să amintesc aici, cu mândrie profesională și satisfacție, de finalizarea reabilitării Spitalului Județean Botoșani cu fonduri europene, de finalizarea reabilitării Complexului Monahal Mănăstirea Coșula cu fonduri europene, despre modernizarea drumurilor județene Botoșani-Curtești-Cristești, Călărași-Libertatea, Copălău-Cerbu-Dracșani, Pădureni-Coșula-Buda sau construcția și reabilitarea a peste 20 de poduri.

Din decembrie 2016, de când botoșănenii mi-au făcut onoarea de a mă trimite să îi reprezint în Parlamentul României, mi-am concentrat eforturile pe două planuri:

- pe de o parte participarea activă la procesul legislativ – aici am dat o bătălie permanentă pentru păstrarea valorilor democratice, pentru menținerea statului de drept, pentru stoparea atacurilor permanente ale PSD asupra justiției din Romania.

- pe de altă parte, folosirea tuturor pârghiilor legale avute la dispoziție pentru promovarea proiectelor majore privind infrastructura rutieră a județului Botoșani: Drumul Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și Drumul Național DN 29D Botoșani- Ștefănești.

Nu las niciodată un lucru neterminat. Orice proiect în care m-am implicat de-a lungul timpului a fost finalizat. Este principalul motiv pentru care vreau să continui, cu sprijinul botoșănenilor, activitatea parlamentară în calitate de senator, poziție pentru care candidez pe primul loc al listei Partidului Național Liberal.

Cătălin Mugurel Flutur: ”Cristian Achiței - serios, pozitiv, corect, implicat, activ, un om care duce la bun sfârșit toate proiectele în care se implică”.

(Comunicat emis de Cristian Achiței, deputat PNL Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri – Doina Elena Federovici, președintele Partidului Social Democrat Botoșani

astăzi, 12:00
19

„Invitatul de la Știri” a fost astăzi Doina Elena Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, dar și președintele Partidului Social Democrat de la Botoșani.Fost sen...

Denis Haruț, copilul de aur de la Botoșani! Becali a înaintat deja o ofertă

astăzi, 11:38
52

FC Botoșani are un copil de aur. Denis Haruț este cel mai căutat jucător din echipa locală, iar ofertele pentru fundașul dreapta curg. FCSB își dorește transferul tânărului jucăt...

Maternitatea sărăciei din judeţul campion la naşteri premature. Cine-i de vină pentru situaţia disperată

astăzi, 11:24
40

În judeţul Botoşani unul din 10 copii se naşte prematur. Deşi majoritatea au nevoie de îngrijire specială, Maternitatea din Botoşani nu-i poate ţine mai mult de trei zile din cauza ...