Costel Șoptică reacționează la declarațiile șefei PSD Botoșani: „Un discurs demagogic și populist, un limbaj nedemn de o doamnă”

Costel Șoptică reacționează la declarațiile șefei PSD Botoșani: „Un discurs demagogic și populist, un limbaj nedemn de o doamnă”

Comunicat de presă:

La doar câteva zile de la anunțarea candidaturii sale la președinția Consiliului Județean Botoșani, în lipsă de argumente solide și de proiecte pentru dezvoltarea județului, dna senator PSD Doina Federovici aruncă în spațiul public un discurs demagogic și populist și mai nou, un limbaj nedemn de o doamnă.

PSD este deranjat de faptul că zilnic Guvernul Orban anunță noi măsuri de sprijinire a populației, în special în contextul pandemiei de coronavirus. Pentru că noi, liberalii, atunci când ieșim public, ieșim cu fapte, soluții și cifre concrete. Guvernul liberal, prin hotărâri sau prin ordonanțe de urgență, a alocat în ultimele luni bani pentru sistemul sanitar, bani pentru sprijinirea persoanelor defavorizate, bani pentru refacerea infrastructurii rutiere și a obiectivelor afectate de inundații, bani pentru sprijinirea mediului de afaceri, ceea ce a dus la menționarea locurilor de muncă și lista poate continua inclusiv cu bani pentru investiții. Ne preocupă limitarea și combaterea pandemiei de coronavirus, dar în același timp mișcăm lucrurile în toate domeniile. SOLUȚII, nu promisiuni!

De aceea, în calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Botoșani, îi propun dnei senator o campanie onestă, decentă, bazată pe SOLUȚII și realități. Fiecare botoșănean poate constata și singur toate actele normative care au însemnat alocarea de fonduri din partea Guvernului și totodată orice botoșănean poate verifica prezența în Senat pe site-ul instituției.

În ultimele luni, ședințele s-au ținut în mediul online din cauza pandemiei, de aici probabil eroarea în care se află dna Federovici privind prezența în Parlament, dumneaei, alături de colegii săi din PSD punând în permanență piedici în aplicarea măsurilor luate de Guvernul Orban pentru protejarea populației.

Fac apel la decență și la o campanie cu proiecte pentru Botoșani!

(Comunicat de presă emis de către președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică)

Declarațiile Doinei Federovici sunt disponibile AICI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
58

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
145

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1483

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....