Costel Șoptică, candidat la șefia PNL Botoșani: "Vreau să terminăm cu sintagma foști și foști"

Costel Șoptică, candidat la șefia PNL Botoșani: "Vreau să terminăm cu sintagma foști și foști"

Senatorul PNL Costel Șoptică care este, deocamdată, primul liberal care și-a anunțat candidaura pentru funcția de președinte al organizației județene își dorește ca alegerile interne din data de 29 aprilie să aducă unitate în cadrul filialei.

Șoptică a spus că își dorește ca după aceste alegeri să nu se mai vorbească de "foști" în cadrul PNL.

"Nu vorbesc nici pe departe de un demers în care un singur om să preia puterea în partid, pentru că nimeni din punctul meu de vedere nu reprezintă nimic dacă nu are în spate o echipă puternică și pe această echipă să se poată baza. Vreau să terminăm complet cu această sintagmă de foști și foști. Îmi doresc ca astăzi să punem punct iar sâmbăta viitoare să punem punct definitiv acestei chestiuni și dezavuez total ideea unui algoritm în care să apară nu șiu ce parități, pentru că eu consider că o echipă trebuie aleasă de către membrii de partid și trebuie valorizată funcție de voturile pe care le obține fiecare dintre candidați astfel încât acest algoritm să nu mai apară și să nu mai putem vorbi că a venit cineva dintr-o parte și altcineva din altă parte", a spus Costel Șoptică.

Până în prezent, la nivelul județului Botoșani, s-au organizat alegeri în peste 65% dintre organizațiile locale ale PNL. La Dorohoi președintele filialei a fost votat Valerian Andrieș.

 

 

Spune-ne opinia ta