Alegerile pentru noua conducere a PSD Botoșani, amânate!

Programate pentru data de 30 aprilie, alegerile interne din cadrul organizației județene a PSD Botoșani pentru desemnarea noii conduceri vor fi amânate. 

Alegerile pentru noua conducere a PSD Botoșani, amânate!

Vineri a fost ultima zi în care s-au putut depune candidaturile, însă la doar câteva ore de la încheierea procedurii și după ce au fost făcuți publici și candidații s-a anunțat că alegerile vor fi amânate.

Se așteaptă lămuriri de la centru vizavi de procedura de organizare a Conferinței de alegeri, în condițiile în care la nivelul județului Botoșani mai sunt organizații locale, cum ar fi Organizația Municipală Botoșani, Organizația orășenească Darabani, și alte câteva comune, unde conducerile sunt interimare. Mai întâi ar trebui să aibă loc alegeri în aceste filiale, iar ulterior să aibă loc Conferința județeană.

În aceeași situație ca organizația de la Botoșani sunt alte 9 organizații județene din țară, municipiul București și Diaspora. Data Conferințelor județene se va stabili de la centru.

Pentru conducerea organizației județene a PSD Botoșani s-au înscris actualul președinte interimar, senatorul Doina Federovici, și Costică Macaleți, care este președinte interimar la Organizația municipală a PSD Botoșani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
29

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
216

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
161

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...