NADIA TATARU - O poveste de succes in viata si in afaceri!

NADIA TATARU - O poveste de succes in viata si in afaceri!

 NADIA TATARU - La 36 de ani, povestea incepe sa se scrie singura  

Nadia Tataru este o botosaneanca tanara, frumoasa, de succes.

A lucrat in televiziune si, in 2005, a lansat un proiect unic in lume: un post de radio pentru copii, Itsy Bitsy. Este casatorita cu Felix Tataru, despre care se spune ca l-a facut pe Traian Basescu primar al Capitalei si, mai apoi, presedinte al Romaniei.

Nadia Tataru s-a nascut in Botosani, in anul 1973.

“Si eu, si Felix, am lucrat 5 ani la ProTv, dupa care am intrat in lumea publicitatii. El are o agentie de publicitate, iar eu am lucrat la o casa de productie tv si video. Am facut si dublaje pentru desene animate, chiar in perioada in care eram insarcinata. Deci, pot spune ca de vina a fost deformatia profesionala, dublata de dorinta puternica de a-i oferi copilului nostru ceva mai deosebit", spune Nadia Tataru, mama a doi copii.

Ideea unui post de radio pentru copii a incoltit pentru prima data in vara lui 2003, cand Nadia Tataru, acum proprietarul retelei Itsy Bitsy, a simtit nevoia de a-i oferi fetitei sale de doi ani, Maria, o alternativa educativa televizorului, care incepuse sa o captiveze.

Felix Tataru, sotul Nadiei si patronul agentiei de publicitate GMP Advertising, a venit cu ideea infiintarii unui radio pentru copii, plecand de la dorinta de a fi ceva interactiv, care sa lase copiilor imaginatia libera si sa nu le ofere solutii de-a gata, asa cum face televizorul. Numele de Itsy Bitsy a fost ales chiar de copii dintr-o lista lunga de propuneri.

Nadia a absolvit liceul in Botosani, dupa care a terminat A.S.E.-ul din Iasi. Printr-o intamplare fericita, a ajuns la ProTv, unde a lucrat 5 ani. Acolo l-a cunoscut si pe cel care avea sa ii devina sot. A absolvit Dreptul si, in timpul facultatii, au aparut si copiii.

NADIA TATARU, pentru BUSINESS STANDARD: Viata mea se invarte in jurul radioului, unde sunt multi copii, si in jurul casei, unde am, de asemenea, copii. Plec dimineata la 8 si ajung acasa dupa ora 8 seara. Weekendurile le petrecem in familie; sambata mergem la teatru, iar duminica mergem la biserica si dupa aceea, la prieteni. Sotul meu ma ajuta foare mult. Am fost colegi de serviciu, la ProTv. Cum am ajuns sa lucrez in televiziune? Sunt din Botosani si am venit in vizita, de Pasti, la o verisoara de-a mea, care lucra la acest post. Am mers la ea la serviciu si acolo l-am intalnit pe Ilie Serbanescu. Mi-a pus niste intrebari legate de economia nationala, eu terminasem ASE-ul, am stiut sa raspund si m-a intrebat daca pot sa incep munca de a doua zi. Am acceptat, desi nu ma gandisem niciodata sa lucrez in televiziune. A doua zi am plecat pe teren, iar Felix era operator. Asa am ajuns sa facem echipa.

Nascuta pe 7 mai 1973, la Botosani 

Casatorita, are doi copii 

Studii: in 1996, a absolvit Facultatea de Management - Universitatea Iasi, iar in 2005, Facultatea de Drept - Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti 

Experienta profesionala: reporter economic si redactor la Pro TV (1996-2001), producator AV la GMP Advertising (2001-2002), actionar majoritar, administrator si director general la On Air Studio (din 2002), casa de productie care detine licenta pentru Itsy Bitsy.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
159

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
583

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
292

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...