Adrian Cioroianu s-a căsătorit în secret cu o actriță!

Discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, actriţa a povestit că, înainte de a face acest pas, a avut o discuţie cu fiul ei, Codrin, acum în vârstă de 17 ani şi jumătate

Adrian Cioroianu s-a căsătorit în secret cu o actriță!

   Foto: click

Daniela Nane a surprins pe toată lumea când s-a măritat în secret cu fostul ministru Adrian Cioroianu. Discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, actriţa ne-a povestit că, înainte de a face acest pas, a avut o discuţie cu fiul ei, Codrin, acum în vârstă de 17 ani şi jumătate, scrie libertatea.ro.
 
 
După divorţul din anul 2002 de tatăl fiului ei, urmat apoi de o relaţie de câţiva ani cu regizorul Andrei Zincă, celebra actriţă şi-a găsit fericirea alături de istoricul Adrian Cioroianu. Povestea lor de dragoste a început în 2015 şi s-a concretizat rapid printr-o căsătorie. În exclusivitate pentru Libertatea, Daniela Nane a dezvăluit culisele mariajului cu Adrian Cioroianu şi cum a reacţionat fiul ei în momentul în care l-a anunţat că vrea să se recăsătorească.
 
“Pur şi simplu am avut o discuţie cu Codrin, l-am informat despre intenţiile mele. L-a cunoscut pe Adrian, s-au plăcut din prima clipă, e totul aşa cum trebuie să fie. Important este că şi soţul meu are un băiat cu un an mai mare decât Codrin şi acum suntem o familie cu doi băieţi mari. Mergem în vacanţe cu ei, nu facem diferenţe între unul şi celălalt, iar ei nu au nimic de împărţit pentru că sunt foarte buni prieteni. Sunt diferiţi ca stil, dar foarte inteligenţi, copii buni amândoi”, ne-a declarant Daniela Nane, arată libertatea.ro.

Faptul că familia este acum una numeroasă a fost de bun augur pentru toată lumea. În plus, puştiul îşi dorea să îşi vadă mama fericită şi acest lucru se întâmplă de când în viaţa actriţei a apărut fostul ministru Adrian Cioroianu.
 
“Eu cred că asta îşi dorea de mult, îşi dorea să crească, şi eu mi-aş fi dorit ca el să fi crescut într-o familie cu un tată alături, pe de altă parte nici nu puteam să aduc lângă el un om dacă nu eram sigură că este exact ceea ce trebuie pentru bucuria şi fericirea noastră. De multe ori e mai important să creşti copilul în principiile cu care vrei să îl îmbogăţeşti decât să fie cineva care să nu fie potrivit sau să îi dea un exemplu prost. Şi atunci, evident, mi-ar fi plăcut să mă căsătoresc acum 10 sau 15 ani, dar am preferat să aştept până a venit la mine cineva potrivit”, a declarat, pentru Libertatea, Daniela Nane.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...