Încă o rundă de arest preventiv pentru tâlharii care au terorizat municipiul

Nici bine nu a apucat judecătorul să pronunţe decizia privind menţinerea arestului preventiv, că avocaţii celor trei suspecţi în cazul celor cinci tâlhării comise în urmă cu aproape o lună în municipiu au şi contestat-o.

Încă o rundă de arest preventiv pentru tâlharii care au terorizat municipiul

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

S-a întâmplat marţi, la Judecătoria Botoşani, în dosarul în care Parchetul a cerut prelungirea măsurii arestului preventiv, iar cei trei au cerut arest la domiciliu sau chiar control judiciar. Judecătorul a dispus însă încă 30 de zile după gratii, timp în care procurorii să continue cercetările. Cei trei au contestat însă măsura preventivă, o decizie definitivă urmând să fie luată de Tribunalul Botoşani.

Deosebit de importantă în elaborarea rechizitoriului prin care cei trei urmează să fie trimişi în judecată este analiza efectuată de specialişti asupra unei mănuşi găsite în apropierea unei adrese la care a avut loc una din cele cinci tâlhării, pentru consolidarea probatoriului.

Reamintim că cei cinci au atacat cinci femei numai în municipiul Botoşani, cărora le-au sustras diverse bunuri. Şocant este însă faptul că, deşi le deposedaseră de bunuri, cei trei le-au bătut crunt pe cele cinci femei, incapabile de altfel să se apere. Au fost prinşi- unul la Dorohoi şi doi la Suceava-, şi aduşi în arest preventiv, urmând să fie trimişi în judecată pentru tâlhărie calificată.

 

Spune-ne opinia ta