Decizie a Tribunalului: Bărbatul din județ care a încercat să abuzeze sexual două minore, rămâne sub arest

Decizie a Tribunalului: Bărbatul din județ care a încercat să abuzeze sexual două minore, rămâne sub arest

Bărbatul din județul Botoșani arestat, sâmbătă, pentru dublă tentativa de viol asupra două minore din localitatea de domiciliu rămâne sub arest preventiv. Luni, Tribunalul Botoșani a respins cererea acestuia de a fi pus în libertate, găsind solicitarea ca fiind nemotivată.

Mihai Ispir, în vârstă de de 35 de ani, din localitatea Nicșeni, a încercat să agreseze sexual două minore de 12, respectiv 14 ani, pe 6, respectiv pe 26 septembrie a.c.

În urma probatorului administrat, s-a stabilit faptul că, în zilele menționate, bărbatul de 35 de ani a abordat cele două minore prin aceeași tactică: în timp ce acestea se deplasau pe drumul sătesc din localitate, le-a făcut semn să îl însoțească în locuri izolate, fără a exercita alte acte de agresiune asupra acestora.

În prima situație, bărbatul a fost surprins de un consătean, iar în cel de-al doilea, minora de 14 ani a părăsit în fugă locul faptei.

„Faţă de persoana în cauză a fost luată inițial măsura internării la Secția de Psihiatrie, iar ulterior, la data de 27.09.2019, dispunându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și, la data de 28.09.2019, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de tentativa la viol”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
66

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
76

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
155

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...