Decizie a Tribunalului: Bărbatul din județ care a încercat să abuzeze sexual două minore, rămâne sub arest

Decizie a Tribunalului: Bărbatul din județ care a încercat să abuzeze sexual două minore, rămâne sub arest

Bărbatul din județul Botoșani arestat, sâmbătă, pentru dublă tentativa de viol asupra două minore din localitatea de domiciliu rămâne sub arest preventiv. Luni, Tribunalul Botoșani a respins cererea acestuia de a fi pus în libertate, găsind solicitarea ca fiind nemotivată.

Mihai Ispir, în vârstă de de 35 de ani, din localitatea Nicșeni, a încercat să agreseze sexual două minore de 12, respectiv 14 ani, pe 6, respectiv pe 26 septembrie a.c.

În urma probatorului administrat, s-a stabilit faptul că, în zilele menționate, bărbatul de 35 de ani a abordat cele două minore prin aceeași tactică: în timp ce acestea se deplasau pe drumul sătesc din localitate, le-a făcut semn să îl însoțească în locuri izolate, fără a exercita alte acte de agresiune asupra acestora.

În prima situație, bărbatul a fost surprins de un consătean, iar în cel de-al doilea, minora de 14 ani a părăsit în fugă locul faptei.

„Faţă de persoana în cauză a fost luată inițial măsura internării la Secția de Psihiatrie, iar ulterior, la data de 27.09.2019, dispunându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și, la data de 28.09.2019, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de tentativa la viol”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat din Botoșani arestat în Iași. Din mers pe bicicletă, a smuls două telefoane ale unor tinere

astăzi, 16:12
189

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat şi condus la cercetări un tânăr, bănuit de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie prin smulgere. Acesta a fos...

COVID. Creștere ușoară a numărului de cazuri noi de infectare în Botoșani. Situația la nivel național

astăzi, 16:09
537

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, au fost diagnosticate cu noul coronavirus încă două persoane, bilanțul botoșănenilor infectați de la debutul pandemiei ajung&a...

Peste 120 de amenzi aplicate societăților comerciale din Botoșani și peste 20 de oameni sancționați pentru nepurtarea măștii, într-o singură zi

astăzi, 16:00
476

Sâmbătă, 11 iulie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului,  politiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botosani, au desfășurat, în sistem integrat, î...