Bărbat din județ, arestat pentru tentative de viol asupra unor minore

Bărbat din județ, arestat pentru tentative de viol asupra unor minore

Un bărbat de 35 de ani din localitatea Nicșeni, județul Botoșani, a fost arestat, sâmbătă, pentru tentativă de viol. Pe 6 septembrie a.c.., respectiv pe 26 a acestei luni, bărbatul a încercat să agreseze sexual doua minore de 12, respectiv 14 ani din aceeași localitate.

În urma probatorului administrat, s-a stabilit faptul că, în zilele menționate, bărbatul de 35 de ani a abordat două minore, de 12, respectiv de 14 ani, în timp ce acestea se deplasau pe drumul sătesc din localitate și le-a făcut semn să îl însoțească în locuri izolate, fără a exercita alte acte de agresiune asupra acestora.

În prima situație, bărbatul a fost surprins de un consătean, iar în cel de-al doilea, minora de 14 ani a părăsit în fugă locul faptei.

„Faţă de persoana în cauză a fost luată inițial măsura internării la Secția de Psihiatrie, iar ulterior, la data de 27.09.2019, dispunându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și, la data de 28.09.2019, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de tentativa la viol”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
309

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
330

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
199

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...