Doi suceveni condamnați pentru ultraj aduși la Penitenciarul Botoșani!

Doi suceveni condamnați pentru ultraj aduși la Penitenciarul Botoșani!

La 30.09.2019, Poliția municipiului Rădăuți a primit spre aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Judecătoria Rădăuți față de un bărbat de 33 de ani și o femeie de 55 de ani.

Ambii sunt din municipiul Rădăuți, bărbatul fiind condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de „ultraj” și „refuzul conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de monstre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, iar femeia fiind condamnată la 8 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea a două infracțiuni de „ultraj”.

Cele două persoane au fost identificate și reținute de polițiști pe raza municipiului Rădăuți, fiind escortate și încarcerate în Penitenciarul Botoșani.

Coi doi, mamă și fiu, au fost protagoniștii unui adevărat scandal în luna februarie a acestui an. Totul a pornit de la un accident rutier. Inițial polițiștii rutieri din Rădăuți au observat un autoturism care a părăsit partea carosabilă, lovind bordura trotuarului, după care șoferul a abandonat mașina avariată. Fiind identificat, bărbatul, care era în stare de ebrietate, a refuzat să fie testat alcoolscopic și nici nu a fost de acord cu recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, la sediul Poliției au ajuns și mama și fratele acestuia, ambii aflați în stare de ebrietate după care a pornit un adevărat scandal. Cum cei trei i-au amenințat și înjurat pe oamenii legii, șoferul mașinii a fost încătușat, mai ales că bărbatul fusese acuzat, în urmă cu șase ani, de constituirea unui grup infracțional organizat și de contrabandă. De asemenea, după cum scrie Stiridinbucovina.roîn 2009, la Cluj, acesta a fost arestat preventiv după ce ar fi delapidat mai multe jocuri de noroc din cinci județe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
329

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
348

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
211

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...