Cuţitar trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce a pus în pericol viaţa unui consătean

Un individ din Ştiubieni a fost trimis în judecată de procurori după ce la începutul acestui an a înjunghiat un consătean care încercase să aplaneze un conflict izbucnit într-un bar din comună.

Cuţitar trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce a pus în pericol viaţa unui consătean

Dumitru O., în vârstă de 56 de ani, este acuzat de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit anchetatorilor, în seara de 29 ianuarie, în timp se ce se afla într-un local din Ştiubieni, în care se aflau mai mult de zece persoane, pe fondul consumului de alcool, Dumitru O. a provocat scandal şi a ameninţat cu un cuţit ceilalţi consumatori. Daniel A., în vârstă de 26 de ani, a intervenit, încercând să-l calmeze pe consătean, însă acesta l-a înjunghiat în zona abdominală stângă.

Tânărul a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor, viaţa fiindu-i salvată de medici, dar cu preţul pierderii unui organ. A avut nevoie de 28-30 zile de îngrijiri medicale, raportul medico- legal stabilind că viaţa i-a fost pusă în pericol.

Agresorul a fost reţinut imediat de poliţişti, acum fiind trimis în judecată. "Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", susţin procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Despre agresiune, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Tânăr înjunghiat într-un bar după ce încercat să aplaneze un conflict

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
8

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
42

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
224

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...