Tânăr înjunghiat într-un bar după ce încercat să aplaneze un conflict
BOTOSANI

A vrut să despartă doi consăteni care se certau dar a fost înjunghiat, ajungând la spital.

Tânăr înjunghiat într-un bar după ce încercat să aplaneze un conflict

Asta a păţit un tânăr de 26 de ani, din Ştiubieni, care duminică seară se afla, alături de mai mulţi prieten, într-un bar din comună.

La un moment dat, un bărbat s-a luat la ceartă cu una dintre persoanele din grupul tânărului de 26 de ani, tensiunea crescând de la o secundă la alta. Tânărul s-a apropiat de cei doi şi a încercat să aplaneze conflictul însă în acel moment, bărbatul care ar fi început sacandalul a scos un cuţit pe care i l-a înfipt tânărului în abdomen.

Ceilalţi săteni aflaţi în bar au sunat de la urgenţă la 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă de la Substaţia Săveni precum poliţiştii de la Postul de poliţie Ştiubieni. Echipajul de ambulanţă a preluat rănitul şi l-a predat colegilor de la autospeciala SMURD de Terapie Intensivă Mobilă care venise în întâmpinare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a vedea care au fost circumstanţele în care tânărul a fost înjunghiat şi cine se face vinovat de agresiune. Agresorul a fost dus la audieri, în timp ce victima sa a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Judeţean Mavromati.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
736

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
241

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
196

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...