Copilul de 14 ani care a înjunghiat un adolescent pe Unirii, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Copilul de 14 ani care a înjunghiat un adolescent pe Unirii, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Adolescentul de 14 ani care a înjunghiat un tânăr de 16, în urmă cu două luni, pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani, a fost trimis în judecată de Parchet. El se află în stare de arest la domiciliu a inculpatului, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

În seara zilei de 8 noiembrie a anului trecut, pe fondul unui conflict verbal care a degenerat, acesta a prins victima cu o mână de gât, de la spate, iar cu cealaltă mână i-a pus un cuţit la gât, după care ambii s-au izbit în vitrina unui magazin.

„Inculpatul a înjunghiat cu acelaşi cuţit persoana vătămată în zona hemitoracelui drept posterior, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 15-17 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa”, precizează reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani.

Procurorii precizează că această etapă a procesului reprezintă finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Spune-ne opinia ta