Adolescentul care şi-a agresat sexual surioara rămâne după gratii

A sperat că va scăpa de gratii şi va fi lăsat acasă, dar s-a înşelat. Astfel că îşi va petrece măcar următoarele 25 de zile în arest preventiv.

Adolescentul care şi-a agresat sexual surioara rămâne după gratii

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Adolescentul care şi-a agresat sexual propria soră, de doar 11 ani, şi care şi-a ameninţat părinţii cu moartea în cazul în care îl vor denunţa pentru gestul său abominabil, a contestat măsura arestului preventiv, dispusă vinerea trecută de judecătorul de drepturi şi libertăţi al Judecătoriei Botoşani. Astfel că marţi a fost prezentat unui complet similar de la Tribunalul Botoşani.

În faţa instanţei, adolescentul de 17 ani, N.I B., a cerut, prin apărător, preschimbarea măsurii preventive în arest la domiciliul bunicii sale, la fel cum a cerut şi la Judecătorie, însă şi această instanţă a respins solicitarea.

Reamintim că informaţii despre agresiune au ajuns la urechile poliţiştilor din Flămânzi recent, după ce o femeie din judeţul Ilfov le-a adus la cunoştinţă că nepotul său, din Flămânzi, şi-a violat surioara de 11 ani şi că şi-a ameninţat părinţii cu moartea şi cu incendierea casei în cazul în care îl vor da pe mâna anchetatorilor. Confruntat, adolescentul şi-a recunoscut fapta, astfel că a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi arestat preventiv.

Ştiri.Botoşani.Ro a scris despre acest subiect aici:

ÎNFIORĂTOR! Un adolescent şi-a violat sora şi şi-a ameninţat părinţii că îi omoară dacă îl denunţă! FOTO

 

Spune-ne opinia ta