Adolescentul care şi-a agresat sexual surioara rămâne după gratii

A sperat că va scăpa de gratii şi va fi lăsat acasă, dar s-a înşelat. Astfel că îşi va petrece măcar următoarele 25 de zile în arest preventiv.

Adolescentul care şi-a agresat sexual surioara rămâne după gratii

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Adolescentul care şi-a agresat sexual propria soră, de doar 11 ani, şi care şi-a ameninţat părinţii cu moartea în cazul în care îl vor denunţa pentru gestul său abominabil, a contestat măsura arestului preventiv, dispusă vinerea trecută de judecătorul de drepturi şi libertăţi al Judecătoriei Botoşani. Astfel că marţi a fost prezentat unui complet similar de la Tribunalul Botoşani.

În faţa instanţei, adolescentul de 17 ani, N.I B., a cerut, prin apărător, preschimbarea măsurii preventive în arest la domiciliul bunicii sale, la fel cum a cerut şi la Judecătorie, însă şi această instanţă a respins solicitarea.

Reamintim că informaţii despre agresiune au ajuns la urechile poliţiştilor din Flămânzi recent, după ce o femeie din judeţul Ilfov le-a adus la cunoştinţă că nepotul său, din Flămânzi, şi-a violat surioara de 11 ani şi că şi-a ameninţat părinţii cu moartea şi cu incendierea casei în cazul în care îl vor da pe mâna anchetatorilor. Confruntat, adolescentul şi-a recunoscut fapta, astfel că a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi arestat preventiv.

Ştiri.Botoşani.Ro a scris despre acest subiect aici:

ÎNFIORĂTOR! Un adolescent şi-a violat sora şi şi-a ameninţat părinţii că îi omoară dacă îl denunţă! FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1789

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1693

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1143

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...