ÎNFIORĂTOR! Un adolescent şi-a violat sora şi şi-a ameninţat părinţii că îi omoară dacă îl denunţă! FOTO
BOTOSANI

Frica a guvernat o familie din judeţ. Dar nu frica de scandal, făcut de tatăl agresiv şi recalcitrant, aşa cum se întâmplă în foarte multe familii din judeţ, ci de fiul cel mare care nu a ajuns nici la majorat. De frica lui, familia nu a raportat o agresiune îngrozitoare.

ÎNFIORĂTOR! Un adolescent şi-a violat sora şi şi-a ameninţat părinţii că îi omoară dacă îl denunţă! FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

La 17 ani, un puşti din Flămânzi se poate "lăuda" cu o reputaţie teribilă: părinţii nici nu suflă în faţa lui de teamă să nu fie bătuţi sau chiar ucişi, după cum i-a ameninţat progenitura pe care au adus-o pe lume. Adolescentul a insuflat aşa o frică în rândul membrilor familiei, părinţi şi fraţi, încât niciunul dintre aceştia nu a avut curaj să meargă la poliţie şi să raporteze faptul că acesta şi-a violat propria soră. A fost nevoie de intervenţia unei mătuşi din celălalt colţ de ţară pentru ca poliţiştii să ia măsuri şi să-l ia pe individ din familia terorizată.

Totul a pornit de la apelul telefonic al unei femei din judeţul Ilfov, care a sunat la postul de poliţie din oraşul în care locuieşte individul şi familia sa, reclamând că nepotul ei de 17 ani şi-a violat propria soră în vara anului trecut. Aflase acest lucru de la fratele ei, care i s-a plâns că nu ştie ce să-i mai facă feciorului care nu avea niciun Dumnezeu şi nu mai ştia de frica nimănui.

Poliţiştii au răspuns sesizării şi s-au dus la domiciliul tânărului, confruntându-l. Luat prin surprindere, tânărul a recunoscut tot şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Fapta ar fi avut loc în iunie, atunci când fetiţa de 11 ani strângea lucernă de pe un câmp din apropierea casei. Fratele ei a surprins-o, a luat-o în braţe şi a dus-o mai departe, a pus-o pe pământ şi a obligat-o să-şi dea jos hăinuţele. Fetiţa speriată a refuzat, astfel că individul a dezbrăcat-o şi a violat-o, ameninţând-o cu moartea. Cu hainele pătate şi terorizată de ameninţările celui care ar fi trebuit să o protejeze, fetiţa s-a dus acasă şi le-a spălat. Când a observat că fata a devenit tristă şi retrasă, mama au întrebat-o ce s-a întâmplat, iar fata i-a mărturisit tot.

În aceeaşi zi, părinţii i-au cerut socoteală fiului pentru nenorocirea pe care a produs-o în familie, însă acesta i-a ameninţat că îi omoară pe amândoi şi dă foc la casă dacă anunţă poliţiştii. De altfel, şi în faţa poliţiştilor părinţii au avut aceeaşi atitudine temătoare faţă de propriul lor fiu, în condiţiile în care anterior tatăl a fost bătut crunt de fecior, alegându-se cu coaste rupte, iar mamei i-a pus cuţitul la gât. Fata a fost examinată medico-legal şi psihologic de către specialiştii care au confirmat deflorarea dar şi trauma profundă cauzată de ceea ce a trăit. De altfel, copila a povestit că, de când s-a întâmplat nenorocirea care a marcat-o, a evitat să mai rămână vreo secundă doar în compania propriului frate şi că singura ei dorinţă este să fie dus departe de familie.

Vineri după prânz tânărul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a decis arestarea preventivă timp de 30 de zile.




 

 

Spune-ne opinia ta