VIDEO: Zilele Dorohoiului au scos în stradă mii de botoșăneni!

VIDEO: Zilele Dorohoiului au scos în stradă mii de botoșăneni!

În prezența a mii de localnici, în cel mai nordic municipiu din România, au debutat ieri Zilelor Dorohoiului.

Printre alte acțiuni, zeci de tineri au luat parte la finele acestei săptămâni la o serie de manifestări culturale și concursuri precum „Micul scriitor de azi, marele scriitor de ieri”, „Istoria Dorohoiului”, concursul de pictură Arthur Verona, concursul de poezie Sașa Pană, dar și la spectacolul de teatru „Coana Chiriță”.

Manifestările au continuat ieri cu deschiderea oficială a Zilelor Recoltei, în Piața Centrală, și spectacolele de teatru „Amintiri din copilărie” și „Ivan Turbincă”.

Seara a fost însă punctul de atracție al Zilelor Dorohoiului. Organizatorii au decis să-i aducă la Dorohoi pe Mario Fresh, Dorian Popa și Lino Golden, care au devenit cunoscuți în rândul adolescenților cu melodii de genul „Solo”, „Caliente”, „HÂTZ” sau „Panamera”.

Vremea bună i-a scos din case nu numai pe adolescenții dornici să-i audă pe Dorian Popa sau Mario Fresh, ci și pe cei de vârsta a doua și chiar a treia. Oamenii au venit să se distreze și au umplut terasele amenajate.

Nici cei mici nu s-au plictisit pentru că s-a amenajat și un parc de distracții.

Cei mai bucuroși au fost adolescenții care au cântat și au dansat pe melodiile aflate în topuri vara aceasta. După recitalul lui Mario Fresh, pe scenă a urcat Dorian Popa, care a coborât chiar lângă public și a cântat împreună cu fanii lui.

Zilele Dorohoiului se vor încheia astăzi, când, de la 16.00, pe scenă va urca grupul Voces coordonat de Paul Ciprian Mihai, iar de la 18.00 începe va avea loc un spectacol cu Dya, Vali Boghean Band, Marcel Pavel și ADDA.

Iată și câteva imagini de la acest eveniment:

       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie infectată cu COVID a decedat la centrul de dializă din Botoșani. Bilanțul morților a ajuns la 1248

Vineri, 29 Mai 2020
479

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a raportat, vineri seară, opt noi decese înregistrate în rândul românilor infectați cu noul coronavirus. Bilanțul ajunge, ...

Mânz găsit de jandarmi în zona industrială. Proprietarul a fost sancționat

Vineri, 29 Mai 2020
307

În această seară, jandarmii i-au restituit unui bărbat din localitatea Stâncești un mânz în vârstă de cinci luni. Mânzul a fost găsit în zona i...

Peste 700 de polițiști și jandarmi vor asigura ordinea publică în minivacanța de 1 iunie

Vineri, 29 Mai 2020
224

Polițiștii botoșăneni împreună cu celelalte structuri de ordine și siguranță publică sunt la datorie și acționează pentru ...