VIDEO: Zilele Dorohoiului au scos în stradă mii de botoșăneni!

VIDEO: Zilele Dorohoiului au scos în stradă mii de botoșăneni!

În prezența a mii de localnici, în cel mai nordic municipiu din România, au debutat ieri Zilelor Dorohoiului.

Printre alte acțiuni, zeci de tineri au luat parte la finele acestei săptămâni la o serie de manifestări culturale și concursuri precum „Micul scriitor de azi, marele scriitor de ieri”, „Istoria Dorohoiului”, concursul de pictură Arthur Verona, concursul de poezie Sașa Pană, dar și la spectacolul de teatru „Coana Chiriță”.

Manifestările au continuat ieri cu deschiderea oficială a Zilelor Recoltei, în Piața Centrală, și spectacolele de teatru „Amintiri din copilărie” și „Ivan Turbincă”.

Seara a fost însă punctul de atracție al Zilelor Dorohoiului. Organizatorii au decis să-i aducă la Dorohoi pe Mario Fresh, Dorian Popa și Lino Golden, care au devenit cunoscuți în rândul adolescenților cu melodii de genul „Solo”, „Caliente”, „HÂTZ” sau „Panamera”.

Vremea bună i-a scos din case nu numai pe adolescenții dornici să-i audă pe Dorian Popa sau Mario Fresh, ci și pe cei de vârsta a doua și chiar a treia. Oamenii au venit să se distreze și au umplut terasele amenajate.

Nici cei mici nu s-au plictisit pentru că s-a amenajat și un parc de distracții.

Cei mai bucuroși au fost adolescenții care au cântat și au dansat pe melodiile aflate în topuri vara aceasta. După recitalul lui Mario Fresh, pe scenă a urcat Dorian Popa, care a coborât chiar lângă public și a cântat împreună cu fanii lui.

Zilele Dorohoiului se vor încheia astăzi, când, de la 16.00, pe scenă va urca grupul Voces coordonat de Paul Ciprian Mihai, iar de la 18.00 începe va avea loc un spectacol cu Dya, Vali Boghean Band, Marcel Pavel și ADDA.

Iată și câteva imagini de la acest eveniment:

       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: EcoAct, un nou proiect inițiat de Interact Botoșani

Luni, 11 Noiembrie 2019
211

Sâmbătă, 9 noiembrie a.c., în municipiul Botoșani a avut loc primul eveniment din cadrul proiectului EcoAct, inițiat de Interact Botoșani.Tinerii voluntari s-au gândit că&n...

Un bătrân a murit pe ambulanță, în drum spre Spitalul „Mavromati”

Luni, 11 Noiembrie 2019
960

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Pașcani, județul Iași, a căzut în fața casei părintești din localitatea Nicșeni, județul Botoșani, și nu s-a mai ridicat...

Fetiță de opt ani trimisă de urgență la Iași, după ce a fost diagnosticată cu un hematom pe creier

Luni, 11 Noiembrie 2019
4579

O fetiţă de doar opt ani a fost transportată în stare gravă la Iaşi, după ce medicii au descoperit un hematom la nivelul creierului.Micuţa, elevă la o şcoală din judeţ, a în...