VIDEO - O dispută în traficul din România s-a terminat cu un accident! Cine este vinovat și ce au decis polițiștii? Tu ce crezi?

Un conflict s-a terminat cu un accident din care, conform oamenilor legii, vinovat este cel care nu pare să fi provocat cearta.

VIDEO - O dispută în traficul din România s-a terminat cu un accident! Cine este vinovat și ce au decis polițiștii? Tu ce crezi?

Uneori, disputele din trafic sunt greu de evitat, mai ales dacă există doi șoferi orgolioși. Un șofer care circula regulamentar a fost depășit și forțat să frâneze de un alt conducător aflat la volanul unei mașini de transport, mult mai rapid. Întrucât a fost deranjat de claxon, conducătorul din dubă a frânat brusc și cel din spate l-a lovit.

"Poliția a văzut tot filmul și spune că eu sunt vinovat pentru că nu am păstrat distanța regulamentară", a explicat pe trafictube.ro omul care a și filmat întreaga dispută. Acesta a adăugat cu nemulțumire: "Se pare că în România road rage-ul este legal".

Oamenii legii au considerat că distanța regulamentară nu a fost păstrată, fără să ia în calcul faptul că șoferul dubei a apăsat frâna în mod intenționat.

Urmărind imaginile de mai jos, tu crezi că poliția a procedat corect că a aplicat legea în acest caz?, ne întreabă auto-bild.ro.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
541

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
391

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2811

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...