VIDEO: Momentul accidentului în care a fost implicat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon

Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, a fost transportat la spital după ce coloana sa oficială a fost implicată într-un grav accident rutier.

VIDEO: Momentul accidentului în care a fost implicat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon

Imaginile filmate de o cameră de bord arată cum un camion care circula din contrasens a derapat și a lovit două mașini din coloana oficială a lui Igor Dodon, președintele Republicii Moldova. Acesta și doi membri ai familiei sale au ajuns la spital în urma accidentului rutier produs duminică după-amiază în apropiere de orașul Strășeni.

“Președintele a fost condus la spital. Nu are leziuni corporale importante. Din câte cunosc președinția va ieși cu un comunicat. La moment confirm că starea președintelui nu este una bună. Nu cunosc care este starea membrilor de familie în momentul de față. În aceste momente grupa operativă se află la fața locului, este prematur ca să venim cu o concluzie, iar poliția după finalizarea cercetărilor va veni cu un comunicat”, a declarat șeful IGP al Republicii Moldova, Alexandru Pînzari.

“Starea lui Igor Dodon e satisfăcătoare, nu pune viața în pericol, a plecat acasă după ce a fost examinat. La fel, avea dureri ca rezultat a accidentului, iar la spital s-a adresat doar președintele”, a spus directorul Institutul de medicină urgentă, Mihai  Ciocanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...