Unul dintre barbatii care au speriat soferii, in seara alegerilor parlamentare, a fost prins baut la volan!
BOTOSANI

Duminica seara, 11 decembrie 2016, doi bărbati si o femeie au bagat spaima in mai multi soferi botosaneni, dupa ce i-au sicanat in trafic, au spart geamurile la masini si chiar au lovit pe unul dintre soferii care le-au iesit in cale.

Unul dintre barbatii care au speriat soferii, in seara alegerilor parlamentare, a fost prins baut la volan!

Atunci, Alin C. s-a ales cu dosar penal pentru incredintarea masinii unei persoane ce nu are dreptul de a conduce sau are dreptul de conducere suspendat, pentru distrugere, tulburarea ordinii si linistii publice, dar si pentru loviri si alte violente, iar prietenul sau, Adrian M., s-a s-a ales dosar penal pentru refuzul de recoltare a probelor biologice, conducere fara permis si tulburarea ordinii si linistii publice. (detalii aici)

Acum, la noua zile de la acel episod, Alin C. a fost prins in trafic in stare de ebrietate. Mai mult, acesta avea permisul suspendat si s-a urcat din nou la volan. Barbatul a fost oprit in trafic de un echipaj de la Ordine Publica, pe strada Octav Onicescu, iar acestia au cerut ajutorul colegilor de la Politia Rutiera, care l-au testat pe sofer, acesta avand o concentratie de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe langa acuzatiile care i-au fost aduse in seara alegerilor parlamentare, individul s-a ales cu inca un dosar penal pentru ca s-a urcat beat la volan si pentru ca a condus pe drumurile publice, desi avea permis suspendat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
4

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
68

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
19

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...