Circ făcut de un botoşănean care nu are voie să se apropie de fosta soţie!

Un botoşănean care nu are voie să se apropie de fosta soţie a făcut un scandal monstru în scara blocului unde  femeia locuieşte, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor.

Circ făcut de un botoşănean care nu are voie să se apropie de fosta soţie!

Incidentul a avut loc într-un bloc de pe Calea Naţională, din municipiul Botoşani. O femeie care locuieşte în imobil a sunat la 112 şi a sesizat faptul că pe casa scării este o persoană care face scandal.

La faţa locului a fost identificat Dorin D., iar din cercetările efectuate de poliţişti a reieșit faptul că acesta are interdicție să se apropie la mai puţin de 500 m de fosta soţie şi locuinţa acesteia, femeia fiind în prezent plecată împreună cu fiul ei în Italia.

Persoana recalcitrantă a fost sancţionată contravențional conform legii 61/1991 cu amendă în valoare de 200 lei pentru tulburarea liniştii publice şi i s-a pus în vedere despre faptul că are ordin de restricţie dat de organele competente care trebuie respectat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
94

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
60

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
212

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...