INCONȘTIENȚĂ! Bărbat prins de trei ori conducând o mașină, deși nu avea permis și era băut! Ultima oară a fost REȚINUT!
UPDATE!

Un barbat din judetul Botosani a dat dovada de o inconstienta incredibila, dupa ce s-a urcat la volan desi nu avea permis de conducere. Mai mult, acesta se afla intr-o avansata stare de ebrietate. A fost prins de politisti, dar nu o singura data, ci de trei ori.

INCONȘTIENȚĂ! Bărbat prins de trei ori conducând o mașină, deși nu avea permis și era băut! Ultima oară a fost REȚINUT!

Ioan Cucu, in varsta de 43 de ani, din comuna Tudora, a fost oprit duminica trecuta de politisti in localitatea de domiciliu. Desi nu avea permis de conducere, barbatul a condus prin sat pana cand a fost depistat de politisti. Pentru ca era in stare de ebrietate, politistii l-au condus la spital, rezultand o alcoolemie in sange de 2,65 g/l, fiind intocmit dosar penal pentru ca a condus fara permis si baut.

Desi trebuia sa ii fie invatatura, barbatul s-a urcat din nou la volan, vineri dimineata, si din nou in stare de ebrietate. A fost prins si de aceasta data de politisti, iar cand a fost testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat. Imediat a fost condus la spital si i s-a intocmit un nou dosar penal pentru aceleasi fapte.

Cu un tupeu incredibil, barbatul inconstient, care oricand putea provoca o tragedie pe sosele, s-a urcat la volan pentru a treia oara, vineri dupa-amiaza, iar oamenii legii si-au dat seama imediat ca este din nou baut. Condus la spital pentru probele biologice a reiesit ca barbatul avea o alcoolemie de 1,37 g/l. 

Pentru repetarea infractiunilor, politistii au decis sa-l retina pe individ pentru 24 de ore, iar sambata a fost prezentat in fata judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva. Acesta si-a justificat infractiunile pe fondul unei depresii, din cauza sotiei, care a plecat la munca in Italia.

UPDATE:

La data de 1 aprilie, Ioan Cucu a fost prezentat instanţei de judecată, pe numele său fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 60 de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
108

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
338

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
703

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...