TUPEU INCREDIBIL! Băut bine, un MINOR a furat mașina unui prieten și a bagat o tânără în spital! FOTO
ACCIDENT!

La doar 17 ani, un adolescent a furat o masina, s-a urcat baut la volan, a facut praf autoturismul si a bagat o fata in spital.

TUPEU INCREDIBIL! Băut bine, un MINOR a furat mașina unui prieten și a bagat o tânără în spital! FOTO

Totul s-a intamplat la Vorona Mare. Un adolescent a intrecut orice limita in seara de 8 martie. Pentru ca proprietarul masinii era baut bine, la volan s-a urcat un alt baiat. La un moment dat acesta ar fi oprit masina pe marginea drumului, insa a lasat cheile in contact. In acel moment, Eduard A., din Corni, care abia in vara urmeaza sa implineasca 18 ani, s-a urcat in masina si a blocat usile, a pornit autoturismul si a plecat in viteza. In masina se mai afla si iubita acestuia, o tanara minora.

Pe o ceata densa, fara experienta in condus si baut bine, tanarul a facut cateva ture pe drumul spre Tudora, dupa care s-a izbit intr-un cap de pod. Primele persoane care au ajuns la locul accidentului au sunat la 112 si au anuntat ce s-a intamplat. Din cate se pare, tanarul aflat la volan ar fi fugit, insa a fost gasit repede de politisti.

In urma accidentului, roata dreapta a autoturismlui Seat s-a rupt, iar tanara aflat in masina a fost ranita. Aceasta a fost preluata de echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila si transportata la Sectia de Pediatrie. Oamenii legii l-au testat pe soferul de ocazie, iar rezultatul indicat de aparatul etilotest a fost de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tanarul care a condus masina, inainte ca aceasta sa fie luata de minor, le-a povestit politistilor ca nici prin cap nu i-a trecut ca acesta se va urca la volan.

"Eu am oprit masina si am coborat putin. Cheile au ramas in contact. El s-a urcat repede, a blocat portierele si a facut cateva ture pe aici, apoi s-a izbit. Fata se afla pe scaunul din spate", le-a spus acesta politistilor.

Baiatul de 17 ani s-a ales cu dosar penal pentru ca a furat masina, ca nu are permis, ca s-a urcat baut la volan, ca a parasit locul accidentului, dar si pentru vatamare corporala.

Adolescentul a fost dus de politisti la Unitatea de Primiri Urgente, pentru a i se recolta probe biologice. Potrivit martorilor, minorul le-ar fi spus ca ar fi baut 4 litri de vin, inainte de a se urca la volan, iar daca acest lucru este adevarat, cu siguranta alcoolemia din sange va fi mult mai mare.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
45

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
20

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
27

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...