Trei mașini distruse de un BMW scăpat de sub control! Șoferul era băut! FOTO

Trei mașini distruse de un BMW scăpat de sub control! Șoferul era băut! FOTO

Călătoria unui bărbat din municipiul Botoșani, care s-a urcat băut la volan, s-a încheiat la poliție, după ce a distrus nu mai puțin de patru mașini.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, se deplasa sâmbătă dimineață, în jurul orei 04.00, la volanul unui BMW, pe Calea Națională, dinspre Stadion către Gară.

În apropierea Stadionului Municipal, conducătorul auto pierde controlul asupra direcției de deplasare, lovește un VW Passat care staționa pe banda de mers, VW-ul fiind aruncat într-un Matiz și o Toyota, parcate pe marginea străzii.

Un martor care se afla pe trotuar a sunat la 112, la fața locului ajungând în scurt timp polițiștii. Oamenii legii l-au testat pe șoferul BMW-ului cu aparatul etilotest, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean acesta având o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar mai apoi a ajuns la Poliție pentru declarații. 

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "conducere sub influența băuturilor alcoolice". 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
6

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
10

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
23

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...