Tragedie! O femeie a murit după ce a fost aruncată din maşină şi autovehiculul a căzut peste ea-FOTO
UPDATE!

O femeie a decedat duminică, în jurul amiezii, fiind victima unui cumplit accident rutier. A fost proiectată din maşină şi autovehicolul s-a răsturnat peste ea.

Tragedie! O femeie a murit după ce a fost aruncată din maşină şi autovehiculul a căzut peste ea-FOTO

Evenimentul s-a petrecut la intrare în localitatea Roma, când şoferul unei autoutilitare VW Transporter, Petru L., de 42 de ani, s-a şicanat în trafic cu şoferul unui autoturism Audi, ambii îndreptându-se dinspre Botoşani spre Roma. Autoturismul a intrat în depăşirea autoutilitarei şi a agăţat cu spatele partea din faţă a VW Transporter. 

În urma impactului autoutilitara VW a intrat în balans, a ajuns pe sensul opus şi s-a răsturnat. Pasagera în vârstă de 40 de ani, Daniela L., soţia şoferului autoutilitarei, a fost aruncată din maşină şi apoi autovehicolul a căzut peste ea, aceasta murind pe loc.

Soţul său a suferit un şoc şi a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe. Tot la spital a ajuns şi şoferul autoturismului pentru recoltarea probelor biologice. 

"Din primele cercetări se pare că un conducător auto de 36 de ani nu păstrează distanţa regulamentară la efectuarea manevrei de depăşire şi acroşează o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul unei femei, pasageră în autoutilitară. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de producere a accidentului", a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.  




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
29

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
85

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1051

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....