Tânără din județ, bătută crunt de trei bărbați

Tânără din județ, bătută crunt de trei bărbați

O femeie în vârstă de 25 de ani din comuna Copălău, județul Botoșani, a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, după ce a fost bătută de trei bărbați din localitatea de domiciliu, în noaptea de joi spre vineri.

Tânăra a fost adusă la spital cu un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care a fost solicitată prin apel la 112 al cadrelor medicale de la dispensarul comunal, unde femeia s-a prezentat, vineri dimineață, pentru îngrijiri medicale.

Femeia a povestit medicului de familie că rănile, contuziile, chiar loviturile de cuțit pe care le-a suferit, sunt provocate de trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 35 de ani. Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care agresorii au bătut-o crunt pe tânără, însă, potrivit polițiștilor sesizați, nu este vorba despre tentativă de viol.

„Poliția a demarat o anchetă, fiind deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe, iar suspecții vor fi audiați. Urmează ca victima să fie examinată de către cadrele Serviciului de Medicină Legală, apoi să își însușească plângerea penală”

, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Cercetările vor stabili cu exactitate circumstanțele producerii incidentului, între timp victima aflându-se sub tratament.

Revenim cu detalii.

 

Spune-ne opinia ta