Bătrână din județ, lovită cu toporul în cap de către o vecină

Bătrână din județ, lovită cu toporul în cap de către o vecină

O femeie de 73 de ani, din Botoşani, a ajuns de urgență la spital cu ambulanţa, în stare gravă, după ce a fost bătută de o vecină de-a ei şi lovită cu toporul în cap. Incidentul a avut loc joi noaptea, în satul Iureşti, comuna Todireni, în momentul în care cele două femei s-au întâlnit în apropierea casei vecinei, în vârstă de 42 de ani.

Din cauza unor reproşuri pe care bătrâna i le aducea de mai mult timp, vacina acesteia a devenit mai agresivă verbal în momentul în care s-au întâlnit. Cum niciuna din ele nu s-a calmat, iar de la înjurături s-a ajuns la ameninţări şi îmbrânceli, femeia mai tânără a luat în mână un topor, cu care şi-a lovit de mai multe ori adversara septuagenară peste cap şi faţă.

Plină de sânge, victima a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care i-a acordat acesteia primul ajutor, femeia prezentând traumatisme craniene şi faciale, cauzate de loviturile de topor. 

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
18

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
30

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
148

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...